Etter en uke med ferie med barna alene, har denne videoen latt vente på seg, sorry for det, men her er’n altså. Min aller første vlog er oppe. Liker du det lager jeg flere. Get ready with me.

Helt grønn er jeg ikke på TV produksjon, jeg har jo tross alt jobbet med TV i mange år, men jaggu tar det tid å fIy rundt med kamera hele dagen. Det tar litt tid å finne formen, men håper du liker denne videoen og liker det du ser. I morgen går turen til Stockholm, deretter til København på torsdag og jeg tar med kamera og filmer underveis.

Og du, husk å trykke subscribe på youtube kanalen min, så du blir oppdatert på nye videoer underveis som jeg oppdaterer

 

 

 

 

Translate »
Read previous post:
5 tips for å gjøre reisen alene med barna (litt) enklere.

Det å reise med 2 barn på ferie kan være galskap, men det kan også være fantastisk fint. Her finner...

Close