Annonse

 

God morgen! Jeg er et skikkelig A-menneske, og elsker tro det eller ei å stå opp på morgenen. Dvs, om jeg våkner opp av meg selv og ikke barn som vekker meg, da snakker vi om to forskjellige A-mennesker isåfall. Her om dagen fikk jeg sove litt lenger, og med barn som allerede var levert i barnehagen, fikk jeg en skikkelig god morgen. Og over i videoen deler jeg noen beauty hacks for å få glødende hud. Du burde sjekke det ut, jeg LOVER at de virker.

Nuxe Huile Prodigieuse er tøroljer som gjorde at jeg forelsket meg i Nuxe sine produkter. Funfact. Hvert 6 sekund selges denne oljen på verdensbasis. Mye av grunnen er at det er et unikt multifunksjonelt produkt som kan brukes i ansikt, kropp og hår. Tørroljen har dessuten dokumentert effekt på nye strekkmerker og kan redusere fargen opptil 30%. Denne tørroljen er mye av grunnen til at jeg har gløden dere alltid spør om her på bloggen. Sjekk videoen over for tips.

Nuxe selges hos Apotek 1 her!

 

Translate »
Read previous post:
DETTE ER INSTAGRAM-TRENDENE SOM GJELDER NÅ

it-jentene baner vei for hva som er trendy akkurat nå.

Close