©Adam Katz Sinding for wmag

POLLIANI universet vokser seg større og større og jeg trenger hjelp. Jeg leter etter en blid og kreativ person som kan hjelpe meg i min hektiske, men veldig kreative og artige hverdag. ER DU DEN RETTE, vil du jobbe med meg?

Hva trenger jeg? En person som liker å skrive, som jobber raskt gjerne i team, men også selvstendig. Du må ha kunnskap/erfaring fra motebransjen. Det er pluss om du kan ta bilder, filme og redigere. Du må ha god kunnskap med sosiale medier, gjerne blogg eller nettmagasin. Du må være fleksibel og ha lyst til å være med på reiser.

Har du lyst til å være med i min hektiske og artige hverdag Send inn en video, eller en presentasjon av hvem du er og hvilke erfaringer du har til [email protected] merk søknad.

Søknadsfrist onsdag 20 september.

 

Translate »
Read previous post:
Bord på budsjett
Bord på budsjett

We love a good steal – forbered deg til våren og sjekk bordene du får på budsjett.

Close