Annonse

Denne beauty nyheten har jeg gledet meg til å dele med dere! Etter å ha samarbeidet med Nuxe Paris i snart to år har jeg blitt introdusert for og prøvd de forskjellige produktene, og jeg elsker de. De er fantastiske for min daglige hudpleie, de gir fukt, glød og de har egen anti-age linje, det eneste de har manglet er en serie mot pigmentering, not anymore! Vinn høstens store beauty nyhet lengre ned i innlegget.

Etter to graviditeter har jeg opplevd pigmenteringer og mørke flekker, i motsetning til fregner er pigmentflekker store og kan gjøre at huden din ser eldre ut. Pigmentering kan komme av sol, graviditet, hormonforandringer eller alder og er for mange og for meg, skjemmende.  Nuxe Anti-Dark Sport Expert reduserer synlig 
størrelsen og fargen på alle typer mørke flekker og jenvner ut hudtonen slik at den fremstår jevnere og får mer glød. Den har en unik sammensetning av blomster hvit krokus, stjernelilje, kakao celler og vitamin C for anti-mørke flekker effekt og porselenrose for en utstrålings aktiverende virkning. Jeg gleder meg skikkelig til å se om de plagsomme pigmentflekkene vil bli reduserte etter bruk. 

Les hvordan du kan vinne hele Nuxe Anti-Dark Spot Expert serien til deg og en venn – til en verdi av 1700,- lengre ned i innlegget.

Nuxe Anti-Dark Spot Expert jobber med global anti-dark spot behandling gjennom å infiltrere melanogenese prosessen (prosessen hvor fargestoffet i huden din, melaninen, blir produsert og forflyttet til hudoverflaten) og serien kommer som fem unike produkter som hver og en hjelper med å redusere mørke flekker og gi huden glød. Alle produktene trekker raskt inn i huden og lukter deilig, produktene må brukes over tid for å få varige resultater, jeg er i full gang allerede.

Jeg har tidligere skrevet om trendmasken “dukmasken”. Jeg ble overrasket, i positiv forstand over denne! Jeg har forsøkt mange den siste tiden, denne masken er spesial laget for å redusere pigmentflekker og jevne ut hudtonen slik at den blir jevnere og for å gi mer glød. Jeg brukte denne før en photoshoot i går og makeupartisten sa til meg at huden min glødet og ikke kjentes like tørr ut som den var bare to dager tidligere. Det kommer 6 masker i en pakke og du kan kjøpe masken her!

Dette er den nye serien:

Splendieuse® sérum er et Intensiv serum som tydelig hjelper til å korrigere og begrenser synligheten av
mørke flekker, uavhengig av opprinnelse. Jevner ut hudtonen og aktiverer glød. Skal påføres morgen og kveld.

Splendieuse® Anti-Dark Spot Fluid SPF20 er en lett fluid som tydelig hjelper til å korrigere og begrenser

synligheten av mørke flekker. Den forhindrer nye flekker aktiverer umiddelbart glød i huden. 

Den har også SPF 20 beskyttelse for å minimere nye mørke flekker og skal brukes morgen. Passer for normal hud.
 

Splendieuse® Enrichie Anti-Dark Spot Krem SPF20 er en rikere krem som tydelig hjelper til å korrigere og begrenser synligheten av mørke flekker. Den har også SPF 20 beskyttelse for å minimere nye mørke flekker og skal brukes morgen. Passer for tørr hud. 

 
Splendieuse® Yeux Anti-Dark Spot & Anti-Dark Circle Øyekrem reduserer både pigmentflekker og mørke ringer under øynene. Påføres morgen og kveld under øynene.
 

Splendieuse® Masque Anti-Dark Spot Sheet Mask skal brukes 1-2 ganger i uken og gir en umiddelbar effekt. Når jeg prøvde denne fikk jeg en fin glød med en gang. Du skal la den virke i 10 minutter før du tar den av og masserer inn restene.

 
 
 
Jeg gleder meg skikkelig til å teste ut hele serien og se om den klarer å ta bukt på de mørke pigmenteringene jeg har i ansiktet. Jeg syns de blir synligere ettersom brunfargen fra i sommer blir borte og skal gi min ærlige tilbakemelding til dere.
 
 
Vinn hele Nuxe Anti-Dark Spot Expert serien til deg og en venn – til en verdi av 1700,-. Klikk deg inn her!

 

Translate »
Read previous post:
på tide med nye eventyr

Etter at bloggen har vært nede i mange uker har jeg fått mange bekymringsmeldinger og mailer fra dere om jeg...

Close