Annonse

For første gang på maaange år er jeg i skikkelig julestemning, ( jeg skal innrømme at jeg var det i november allerede ) og her i heimen med aktivitetskalender for de små har vi allerede rukket å skrive ønskeliste til nissen, sett på julefilm, hørt på julesanger og fått opp litt julepynt. Jeg har ikke alltid vært like glad i julen, men med egen familie og egne juletradisjoner kjenner jeg at denne julen skal bli skikkelig fin. 

it’s the most wonderful time of the year. Men, for meg har det ikke alltid vært det. De siste årene har jeg brukt på å lage egne juleminner og med julen kun få uker unna, har Tine Andrea, Darja og jeg satt oss ned med Zalando og snakket om våre beste juleminner. Hvordan vi liker å kle oss, de verste og de beste gavene vi har fått og om tradisjoner. Se hele filmen ovenfor!

Det beste med Zalando er at du finner alt trenger til hele familien, til mamma, pappa, mannen din, svigeforeldrene, kjæreste eller samboer, barn og. Antrekket jeg har på meg over, finner du også hos Zalando

Sko fra Gedebe her Kjole fra Markus Lupfer her

God shopping, og nå er det vel innafor å si – GOD JUL! x

Translate »
Read previous post:
Get the look: Makeup til julesesongen

Sjekk ut hvordan du kan få denne looken steg for steg. Perfekt til julebordet!

Close