Annonse

Wrap it! En av sesongen desidert største trender og som virkelig har gjort comeback er omslagsblusen, for å ikke snakke om omslagskjolen. De ble først designet for damer med selvtillit som trengte noe praktisk, elegant og sensuelt på samme tid. Og det er nøyaktig slik omslagstrenden får kvinnen til å føle seg. Det perfekte sommerplagget er det også, og like lett å dresse plagget opp som ned.

Den stripete blusen fra KappAhl er blitt stor favoritt, og det beste er at både toppen og kjolen passer alle kroppsfasonger. Du fremhever enkelt midjen med å knyte i livet, foran, bak eller på siden og skaper en illusjon om midje om du ikke har en. Den fremhever også bysten og kravebenet som er veldig flatterende. Den er perfekt til hverdags stylet med jeans eller til denimskjørt her  eller her. 

Er ikke dette det ultimate sommerplagget så vet ikke jeg. Også føler jeg meg skikkelig fin, rett og slett.

Jeg valgte også å style omslagskjolen med jeans, rett og slett for å vise at du ikke trenger å ha bare ben for å gå med kjole. Jeg syns det gir en fin casual look, men med høye heler blir det allikevel elegant. Kjolen fremhever også det beste med knyting som du kan ha foran eller bak. Du finner den her!

Kjolen er like fin til hverdags som til fest, og med et par statementøredobber er du klar for fest på 1-2-3. 

Denne kjolen er også perfekt til stranden, med espadrilles og med en bikini under er du beach ready. Jeg kommer med noen pakketips innom kort tid på youtube og gleder meg til å vise dere hva jeg har med i feriekofferten

Translate »
Read previous post:
Bli med meg til Berlin

Invitert ZALANDO ARRANGERER EGEN MOTEUKE For andre år på rad arrangerer shoppinguniverset Zalando sin egen mote- og musikkfestival. Jeg sjekket...

Close