Den store dagen kommer like plutselig hvert år, midt i den mest hektiske måneden i året. Kroppen føles ikke helt preppet og klar til å være på show, og bærer preg av en lang og kald vintersesong. Heldigvis er det ting du kan gjøre allerede nå, akkurat en uke før den store dagen. Unngå i-siste-liten selftan og neglelakk på bunadskjorten. Her er våre beste beauty-forberedelser til 17.mai festen. Starting today.

SKRUBB

-Hver vår er det viktig å preppe kroppen skikkelig for sesongen. Har du vært dårlig til å skrubbe kropp og ansikt igjennom vintersesongen, er det sannsynlig at leggene ikke bare er bleike nå, men gjerne også matte og tørre.  Å være blek er en ting, og må være greit etter en lang vintersesong, men da kan man ihvertfall rocke de hvite beina med en lett glød av fuktighet! Invester i en grov skrubb og få vekk alt av døde hudceller, eventuelle selvbruningsrester og tørre områder. Slik får du også verdens beste grunnlag for en fin brunfarge nå som solen endelig begynner å ta litt, og fargen vil sitte lenger. Skrubb både ansikt og kropp, og smør deg inn med en deilig kroppsolje eller fuktighetskrem. Se våre favoritter nederst i innlegget, eller lag dine egne skrubber av brunt sukker, oljer og ingredienser du finner hjemme. Be creative!

FARGE

-Okei. Dette er ekstremt viktig å huske på hvis du vil ha litt farge på den store dagen. Hvis du planlegger å bruke selvbruning, gjør dette minimum tre dager før bunadskjorten, eller den kritthvite 17.mai kjolen skal på. Kanskje noe av det styggeste som finnes er en brun selvbruningkant eller sminkekant på hele kragen. Fordelen her, i tillegg til den fine gløden, er at du kan slippe å påføre pudder/bronzer nedover halsen, og igjen unngå sminke på den kritthvite plagget. Har du skrubbet og gjort preppingen dagen før påføring, pluss er flink til å smøre deg med fuktighetskrem vil fargen fortsatt sitte dag nummer tre, se mer naturlig ut, og gi en lett glød.  Sjekk favoritten vår nederst i innlegget.

LES OGSÅ: VI TRILLER TERNING PÅ SELVBRUNING 

NEGLER

-Kanskje det verste å skulle fikse i siste liten i en allerede stresset situasjon, er neglene. Går du i bunad og er opptatt av “reglene” for din drakt, er neglelakk strengt tatt ikke tillatt. Likevel kan man file, klippe, legge en blank neglelakk og en deilig neglebåndsolje helt til slutt, for å likevel føle seg fresh til festen. Har du ikke bunad, eller digger å matche den med neglene, så sett av en halvtime til å gjøre dette 1-2 dager i forveien. Neglelakk trenger tid til å tørke helt, og blir sjeldent fint uten god prepping og en topcoat. Sjekk ut vårens fineste neglelakktrender her.

MASK IT UP

-Dagen før kan du unne deg selv en dyptpleiende ansiktsmaske som gir huden litt ekstra glød og fukt. Vi har nettopp gjort en stor sheetmasktest som du kan sjekke ut her. Ps. husk å gi håret en skikkelig næringsbombe også! Det har helt sikkert også godt av litt ekstra pleie.

 

 

Ikke sponset innlegg men inneholder Apprl- Affiliate link

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Translate »
Read previous post:
Tbilisi Fashion Week

Tbilisi Fashion Week

Close