Foto: Greg Scaffidi

Vi tyr ofte til en perfekt matte rød leppestift til anledninger vi vil føle oss litt ekstra fine. Dette gjorde også den amerikanske designeren Brandon Maxwell til sin høst/vinter-kolleksjon 2018, men med en liten twist. Makeupartisten Tom Pecheux definerte de røde leppene med en gullfarget highlighter. Subtilt, men nok til å gi det lille ekstra til en makeuplook i høst. 

The clear glossy lip

Foto: Alessandro Zeno

Plain trenger ikke bety kjedelig. Kaia Gerber glosser og plumper leppen med en klar lipgloss. Veldig enkelt, men gjør at vi ser litt mer planlagt ut. Perfekt til å freshe opp ansiktet på en dag uten makeup ellers. Husk at denne sesongen er det shine som gjelder, ikke glitter. Trendsetteren Glossier har det perfekte leppeproduktet til denne looken. 

It’s the Glossiest. Foto: glossier

Rustrøde lepper

Yes! Den ultimate høstfargen. Rustrød passer alle hudtoner , og er ofte mer kledelig og mindre hardt mot ansiktet enn en knall rød leppestift. Denne fargen kommer til å stå såååå fint til høstgarderoben! 

Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 08/27/2018 --> tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->
Read previous post:
LOEWE’s 6 litteraturklassikere

For bare noen dager siden lanserte LOEWE sin egen boksamling av litteraturklassikere, designet med arkivbilder fra den amerikanske motefotografen Steven...

Close