Annonse

For andre året på rad er jeg stolt ambassadør for Norges beste brillekjede, Interoptik, og for et par uker siden var vi på shoot for en helt ny brillekampanje. Det er alltid så gøy å jobbe med så proffe folk. Brillene jeg har på meg er det Interoptiks egen brillestylist som har plukket ut, og stylingen har jeg gjort selv. Jeg har forsøkt å finne antrekk til brillen som passer til jobb, til fest, hverdags og til et antrekk som er litt mer sporty.

Før jeg faktisk forstod at jeg virkelig trengte briller, så hadde jeg kun en brille. Det er nå etter at jeg har blitt litt eldre at jeg faktisk har forstått hvor mye jeg trenger briller at jeg har fått en brille til alle anledninger, og nå jeg ser at flere og flere faktisk har en brillegarderobe. Flere og flere syns det er GØY med briller, og liker å ha flere valgmuligheter. Og det er da det er så fantastisk med brillekampanjer.

Kjøper du en brille får du nå med en merkebrille med din styrke på kjøpet hos Interoptik.

Et perfekt tilbud for deg som har lyst på en brillegarderobe, men som ikke har tatt “steget” dit. Det å få en brillegarderobe ble jo straks mye billigere også.

Til jobbantrekket valgte jeg en å style en dress med en t-shirt og høye boots. Brillen fra Ray-Ban® har en nøytral ramme som går til det aller meste. Du finner brillen her!

Den kule brillen fra Fleye er røff med sine flere kanter i rammen og jeg valgte å style den med et litt mer hverdagslig denimantrekk med høstens store trend – ruter. Du finner hele min brillegarderobe her!

Cordfløyel er like hot i høst som sist sesong, denne gangen finner du den i flere farger og fasonger. Jeg stylet dette søte settet med sneakers for en sporty look. Brillen fra Marc Jacobs gjør at antrekket får et annet utrykk og prikken over i-en til ethvert antrekk er tilbehøret. Du finner brillen her!

Vi går ikke mange år tilbake i tid for at det å pynte seg til fest var assosiert med sorte kjoler og høye heler. Heldigvis har mye endret seg, og du har lov til å ha din personlige stil mye mer enn tidligere. Cowboy trenden er en hit denne sesongen og jeg elsker denne rosa kjolen stylet til fest. Brillen fra Tom Ford gir meg en skikkelig 50-talls vibe og er min absolutte favoritt brillemodell denne gangen.

Velg fra et stort utvalg merker som Ray-Ban, Emporio Armani, Marc
Jacobs, Michael Kors og Carrera hos Interoptik
Tilbudet varer til og med 10. november.

Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 08/27/2018 --> tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->
Read previous post:
Mandag

Du startet ikke helt sånn du pleier, du kjære mandag. For vanligvis er jeg en av de som omfavner mandager....

Close