Vi er såå fan av ansiktsmister, og i denne varmen får vi rett og slett ikke nok. Flere av dere er sikkert også tilhengere, mens andre av dere kanskje lurer på hvorfor i all verden man trenger de. Svaret er at du strengt tatt ikke trenger de, men de gir en fantastisk velværefølelse og tilføring av fukt til huden. Ansiktsmister kan ha ulike fordeler, og vi har samlet våre favoritter. Her er 4 ansiktsmister du vil elske i varmen.

En ansiktsmist er en allround forfriskning til ansiktet, perfekt til en lang flyreise, en varm dag, etter trening, før eller etter makeup, før eller etter en ansiktsmaske, på kontoret, you name it. I de aller fleste beautyintervjuene vi har gjort her på siden, har ansiktsmister stått høyt på listen over must-have produkter. Les Beautyredaktør Silvanny Bricen sin favoritt her, og Makeup Malin sin her.

Har du en skikkelig jobbsommer og sitter lenge foran skjerm, bør du velge en mist med høyt innhold av ionisert vann, slik at strålingene fra dataskjermen blir frastøtt istedenfor å skade huden. La mer sin “The Mist” har nettopp dette, og i tillegg en flytende magnet i flasken som skaper et konstant ladet miljø. Slik bevares også ingrediensene sin optimale effektivitet.

Ps. Oppbevar ansiktsmisten din i kjøleskapet for en kjøligere opplevelse! 

Et innlegg delt av La Mer (@lamer)

Våre neste to favorittmister er fra Odacité, et økologisk, vegansk, cruelty free hudpleiemerke.  Aloe + Immortelle Hydra-Repair Treatment Mist og Rose + Neroli Hydra-Vitalizing Treatment Mist har begge vunnet priser hos Vogue og hos flere andre magasiner. Det har de også med god grunn. Førstnevnte gir en skikkelig fuktighet og anti-age boost til tørr, sensitiv eller moden hud, og den andre er perfekt til en mer kombinert/oljet hud da den minimerer porer og balanserer fuktnivået i huden. Begge både lukter og kjennes utrolig deilig!

Og til slutt, vår kjære Dermalogica’s Antioxidant Hydramist, verdens beste venn på lange flyturer, full av antioksidanter fra hvit te, lakris og E-vitamin som bekjemper frie radikaler og aldringstegn. Den er 100ml og dermed perfekt i reisevesken.

 

 

Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 08/27/2018 --> tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->
Read previous post:
Tasty Wednesday: Halloumisalat

Ukas Tasty Wednesday er det perfekte tilbehøret til grillmaten, eller som en smakfull lunsj!

Close