Det er ingen hemmelighet at de danske jentene er flinke til å sette sammen stilige antrekk. Moteuka i København er nettopp forbi, og vi kan ikke akkurat si vi har blitt mindre inspirerte! Her er 4 danske piger du bør følge på Instagram.

SILLE SØRENSEN

12,3t følgere

Sille Sørensen jobber som PR coordinator hos Baum und Pferdgarten and Six Ames. I tillegg driver hun egen blogg under eget navn. Denne pigens instafeed er virkelig proppfull av inspirasjon. Består av en hel del kule antrekk, farger og interiør. Veldig effortlessly cool.

Marie Jedig

58t følgere

Marie Jedig er best kjent som influenser og blogger. I tillegg til dette jobber hun med styling og musikaler, og er generelt fascinert av kunst og alt som er kreativt. Københavnjenta er ikke redd for å leke seg med farger og materialer, og er ofte sett i merker som Saks Potts og Chanel.

Danish French girls in London

Et innlegg delt av MARIE STELLA WIBE JEDIG 🌸 (@mariejedig)

Anne Johannsen

11,8t følgere

Denne København jenta er bare skikkelig stilig. Hun deler det hun føler for, alt fra speilselfies til motefotografier hvor hun selv har stått for stylingen. Den hvite lobben er signaturen hennes, og får alt hun har på seg til å se enda råere ut.

Et innlegg delt av @annejohannsen

Et innlegg delt av @annejohannsen

Mie Juel

45,5t følgere

Mie Juel jobber som style director i danske Elle og driver i tillegg sin egen nettside. Hun har en drømmefeed med alt fra reiser, mote, inspirasjonsbilder og egne antrekksbilder. Her kan vi sitte å scrolle i evigheter.

Woke up in the loveliest room 🧡 @thesurfridermalibu

Et innlegg delt av MIE JUEL (@mie_juel)

Sunset showers 🧡

Et innlegg delt av MIE JUEL (@mie_juel)

Headerbilde: @Sillewho

Translate »
Read previous post:
7 raske spørsmål med Malin Nesvoll
7 raske spørsmål med Malin Nesvoll

Vi har blitt litt bedre kjent med denne blide jenta

Close