Paris fw 2017

Paris, også kjent som verdens motemetropol, er fødestedet til flere av klodens mest berømte merker. Chanel, Givenchy, Dior, Céline, Chloé, listen er uendelig. Paris består også av en ny bølge designere og flere merker som kanskje ikke er like selvfølgelige her i Norge. Her er 4 parisiske merker du bør sjekke ut.

CAREL

I over 60 år har Carel laget sko til den sterke kvinnen, og merket var også en av de første til å introdusere blokk-helen til det franske markedet. Skoene er tidløse og laget i små italienske verksteder.

Foto: Carel Paris

A.P.C 

Det parisiske merket A.P.C har slått rot over hele verden. Nå har de også fått en flagship-store i Prinsensgate i Oslo. Merket er spesielt populært blant jeans-entusiaster og klærne består av flatterende snitt og god kvalitet. Skaperen Jean Touitou er kjent for å bry seg lite om hva andre designere gjør, og ønsker å lage god kvalitet til en menneskelig pris.

Foto: A.P.C.

Les om når vi besøkte Prinsensgate her.

ROUJE

It-jenta Jeanne Damas startet Rouje i 2016, et kollektiv av talentfulle kvinner. Bestående av fotografer, stylister, art directors og modeller. Kolleksjonene beskrives som ‘sofistikert møter sensualitet’ og består av ikoniske parisiske plagg som miniskjørt, vide bukser og blomsterkjoler.

©Rouje

Wanda Nylon

Merkets kreatør Johanna Senyk er et velkjent navn i den franske moteverden, og er en del av den nye bølgen av parisiske designere som forsøker å redefinere hvordan vi ser på streetwear, tekstil og luksus. Senyk beskriver selv sitt design som “la cool Parisian attitude”.

Ps. Designeren vant også den prestisjetunge ANDAM prisen i 2016.

Foto: Wanda Nylon

 

IKKE SPONSET
Translate »
Read previous post:
fashion week fortsetter
fashion week fortsetter

Fashion Month er i full blomst

Close