04-julgran-klassisk-700x512
Photo H&M Home

Din innredningsstil kan også gjenspeiles i årets juletrepynt. Enten om du er minimalistisk, moderne eller klassisk, alle stiler kan ta med deg inn i pyntingen av juletreet

Jeg er ikke spesielt julete av meg, det var mange år jeg ikke feiret jul, men vakkert pyntet hjem har jeg alltid syns vært fantastisk hyggelig. Og etter at barna kom til verden har det vært viktigere for meg at julen skal inn i hjemmet. Juletreet er årets høydepunkt, og stilen på juletreet mitt har også endret seg med året

Har du bestemt deg for hva slags stil juletreet ditt skal ha i år? La deg inspirere av 4 ulike måter å pynte juletreet

02-julgran-mini

En av de mest inspirerende norske interiør bloggene jeg vet om er Stylizimo. Jeg simpelthen elsker minitreet hun har puttet i en trendy papir potte. PS! Hun har fantastisk mye fin julepynt i nettbutikken sin

Photo Nina Holst / Stylizimo

05-1-julgran-fargkoordinerad

Fargekordinerte trær med enkelt pynt er lekkert og veldig enkelt å skifte ut ettersom fargene i interiøret ditt endrer seg. Treet som er satt i en stor potte av kurv gir et lunere interiør

Photo Brostse Copenhagen

131212_treet1 131212_treet2

En annen inspirerende interiør dame er Elisabeth Heier. Jeg stikker alltid innom her om jeg skal finne inspirasjon til hjemmet. Hun har tenkt litt ut av boksen og har valgt et litt pistrete sedertre med minimalt med pynt, og jeg elsker ideen, kanskje jeg må overbevise mannen?, ikke tar det mye plass i heimen heller

Photo Elisabeth Heier

06-julgran-gammeldags-stil-700x829

Den gamle stilen å pynte treet på er fantastisk fint. Plukk kongler med barna og lag egen papirpynt (om du er fingernem)

Photo Sarah Kaye

Les også Julen er for den som ikke er alene

 

 

 

Translate »
Read previous post:
make a statement med en t-skjorte

Make a statement Det finnes ikke noe mer basic enn en t-shirt. De er enkle, komfortable og bør inngå som et...

Close