Trenger du litt vårinspirasjon til hjemmet? Etter Instagram-oppdateringen er feeden litt blandet, og mye av inspirasjonen man vanligvis fikk med seg har blitt visket ut. Her er våre 5 Instafavoritter du bør følge for interiør-inspo. Husk å skru på varsler på profilene slik at de alltid blir synlige i freden din!

@stylist_silje_aune_eriksen

Silje Aune Eriksen er en Oslobasert interiørstylist som gjør mange saker for de største interiørmagasinene i Norge. Her finner du en god blanding av interiørtrender, vakre hjem og spennende stylingvalg.

@carmenrebuelta

Carmen Rebuelta er interiørstylist og har gjort reportasjer for gigantmagasinet Architectual Digest og flere andre spanske interiørmagasiner. Her er det enormt mye inspirasjon å hente til hjemmet!

@entrancemakleri

Drives av et svensk eiendomsmeglerfirma, som deler de helt unike boligene de selger. Vi snakker skikkelig instagramverdige hjem!! Alle eiendomsmeglere og boligstylere, take a good look here…..

@aude.jolijour

Denne franske inspirasjonsbloggen viser et mer unikt og ekstravagant uttrykk. Perfekt for deg som ser etter de helt spesielle detaljene som skiller boligen din fra alle andres.

@bybjorkheim

Deilig inspirasjon fra Bali, møbler og rom-inspo. Sjekk ut intervjuet vi gjorde med merket i fjor, her. 

LES OGSÅ:MED EN LIMPISTOL OG LITT TÅLMODIGHET KAN MAN KOMME LANGT! 

Headerimage: ©CARMEN REBUELTA INTERIORISTA

Translate »
Read previous post:
en kjapp update

denne uken skjer det noe sinnsykt om jeg får lov å si det selv, som jeg tror dere kommer til...

Close