Vi elsker coffee table books, de kan brukes til så mangt! Bøkene er inspirerende å bla i mens man inntar en kaffekopp om morgenen, og tilføyer samtidig litt eleganse og personlig preg til rommet. Her er 5 nye coffee table books du vil elske.

UPCYCLE!  En bok om hvordan man kan ta i bruk helt vanlige ting man har liggende rundt i hjemmet til å lage ny moderne interiør. Heia gjenbruk!

KINFOLK BOOKS. Kinfolk-magasinet har laget en rekke spennende bøker om mat, interiør og  entreprenørskap. Print-magasinene på nesten 200 sider er også fint som bordpynt. En eksplosjon av inspirasjon fra hele verden.

VOGUE THE COVERS(OPPDATERT). Rett før nyåret kom en ny og oppdatert versjon av boksuksessen Vogue the Covers. Samlingen med uforglemmelige forsider igjennom tidene inkluderer også 5 prints bakerst i boken som kan rammes inn og henges opp på veggen.

THE LINDBERGH TOUCH. Peter Lindbergh har samlet en rekke “never-before-seen” fotografier i denne boken, og ønsker med det å bidra til et redefinert skjønnhetsideal. Den legendariske motefotografen har fanget vakre øyeblikk av mange vakre kvinner som Kate Winslet, Alicia Vikander and Uma Thurman.

SNEAKERS. Hallelujah! En bok dedikert til alle skandinaveres favoritt sko, sneakeren. Inneholder intervjuer med kjendiser og sneakers-legender, inspirerende fotografier og design. Boken kommer til og med i en sneakereske. Kanskje årets kuleste bok?

Hvis du ønsker å bytte ut dine nåværende coffeetablebøker med noen nye kan du jo for eksempel stable de gamle til et nattbord? De kan brukes til så mangt!

Sjekk ut også ut hvordan du kan style stuebordet ditt under:

how to style a coffe table from janka polliani on Vimeo.

Translate »
Read previous post:
Ta vare på huden i vinter
Trend: Lei av vinterkåpen din?

Spise opp vinterkåpen din med disse streetstyle trendene

Close