Hvitere tenner, bedre humør og sterkere immunforsvar. Vi har funnet fem sunne og billedskjønne kaffe latte oppskrifter.

Den klassiske café latte er en sikker vinner, men det finnes også mange andre varianter av den varme drikken, som også kommer med flere sunnhets fordeler. Under finner du fem sunne og vakre former for latte som du kan teste ut. Flere og flere kaffebarer byr på sunnere varianter, og om ikke kan du kanskje prøve ut dine barista skills selv?

Let the post Easter detox begin. #charcoallatte

A post shared by Maraka Sampford (@msampford) on

1. Latte med kull

Kull blir flittig brukt under detox for å skylle frie radikaler ut av kroppen. Ikke la deg narre av den sorte fargen, kullet kan bleke tennene samt gi deg god ånde. God ånde etter kaffe? Vi sier ja takk!

https://www.instagram.com/p/BRHOCwqAIA3/?taken-by=chachamatcha

2. Matcha-latte

Den grønne matchaens høye innhold av antioksidanter har gjort den ekstremt populær spesielt i en latte-variant. Matcha inneholder L-Theanin som fremmer produksjonen av alfabølger i hjernen, som gjør deg roligere og forbedrer ditt humør. Skal vi ha en happy latte neste gang?

https://www.instagram.com/p/BR1Ts9uFq-1/?taken-by=sporteluxe

3. Rødbet-latte

Rødbeter har mange sunne fordeler: den forbedrer immunforsvaret, hjelper kroppen din til å produsere nye blodlegemer, bekjemper betennelse og øker utholdenhet når du trener. Også er fargen lekker! I rekken av latter frister denne kanskje aller minst, men med alle de fordelene rødbeten har skal vi vurdere den.

4. Thai-inspirert latte

Ingefær, kardemomme, muskatnøtt og nelliker gir latten din en helt ny smak. Ingefær er bra for helsen da roten inneholder en lang rekke vitaminer og antioksidanter som bla bekjemper tarmkreft, diabetes og hjerte/kar sykdommer. 

https://www.instagram.com/p/BZYEpRSnRQ4/?taken-by=passioncafe 

5. Latte med gojibær

Gojibær er kjent som superfood. De små røde bærene kalles også Kinas diamanter da kineserne har spist de i årevis og håpet på et lengre liv. Det skader ikke å prøve sant? Gojibær er fulle av antioksidanter som bekjemper frie radikaler som skader cellene og dermed forsinker aldringen. Hello younger me!

 
Translate »
Read previous post:
trend: kornblått

Denne sesongen skal du kle deg i sterke farger, kornblått står på dagens trendmeny!

Close