Beautyblogger Monica Flatland stråler alltid og har en fantastisk glød mange er misunnelige på. Den tjuetre år gamle vestlendingen har vært i kosmetikkbransjen i flere år, og tester veldig gjerne det nyeste innen skjønnhetsprodukter. Med sine vakre bilder og inspirasjonsposter har hun klart å bygge seg opp en imponerende følgerskare på nærmere 50k på Instagram. Her er 5 vårfavoritter med Monica Flatland.

P: -Hei Monica! Vil du fortelle oss om dine 5 beautyfavoritter denne våren?

M: -Hei POLLIANI, selvfølgelig vil jeg dele mine vårfavoritter med dere!

1. Arizona Proenza Schouler. 

-Først og fremst er jeg alltid på utkikk etter en ny duft, og når Proenza Schouler tideligere i vår lanserte nyheten Arizona var det kjærlighet ved første blikk (eller skal man si første spray?).Duften er varm, sensuell og feminin, uten å være den typisk sukkersøte duften. Den perfekte sommerduften!

2. Dior Capture Youth Glow Booster

-Glød, glød og glød! Noe av det jeg elsker med våren er at man endelig begynner å få litt farge og glød igjen, og for å hjelpe til med denne prosessen har jeg serumet Glow Booster fra Dior. Det inneholder både C-vitamin og AHA, som vil både lysne og jevne hudtonen. I tillegg inneholder det antioksidanter som vil styrke, pleie og beskytte huden. Jeg som har en sensitiv hud er alltid litt skeptisk til aktive produkter, men dette serumet har gjort underverker på huden min! Så vil du gå våren og sommeren i møte med fresh og glødende hud, da er dette produktet for deg. Det kan brukes som et vanlig serum, blandet i lag med dag / natt-krem, eller som en kur på en måned.

LES OGSÅ: 4 GLØDFREMKALLENDE NYHETER

3. Lancome Teint Miracle

-Nå som våren endelig er her, liker jeg å gå for en litt lettere foundation som gir masse glød. Her er Lancome sin Teint Miracle helt perfekt for meg. Den er lett på huden samtidig som den har en god dekk, og den gir masse fuktighet og glød. Påfør den gjerne med en beautyblender for et lett og naturlig resultat.

4. Shiseido Synchro Skin Illuminator

Min nye favoritt i sminkemappa! En kremet highlighter som gir en lekker og naturlig glød. Jeg har alltid vært stor fan av highlighter, men det siste året har jeg gått mer og mer bort fra pudder og over til krem. På tørr hud er det helt fantastisk! Denne kan brukes på flere måter, men jeg bruker den for å markere og lysne områder, typ kinnbein og neserygg.

5. Dior Vernis Captain 750

Farger, farger og mer farger! Man kan si hva man vil, men fargerike negler gjør noe med hele humøret. Denne våren og sommeren kommer du til å se meg med sterke farger og gjerne neonyanser på neglene. Korall, oransj, gult og blått er stikkord her. Jeg har allerede kjøpt en blå-grønn fra Chanel, og sikler på en annen nyhet fra Dior. Denne knalloransje lakken «Captain 750» fra Dior har vært en favoritt i flere år, og ser helt fantastisk ut til solbrun hud.

LES OGSÅ: NEGLTRENDER SOMMER 2018

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagreLagreLagre

Translate »
Read previous post:
5 instafavoritter du bør følge for interiør-inspo

Trenger du litt vårinspirasjon til hjemmet? Vi har funnet de beste interiør-profilene på Instagram.

Close