Det er lett å bli matlei og gå tom for inspirasjon i en hektisk hverdag. Det føles også ofte mer effektivt å lage de samme rettene man vet funker, enn å prøve noe nytt. Heldigvis slipper vi i dag å lete frem gamle kokebøker for å finne ny inspirasjon. Her har vi samlet 6 apper alle matelskere bør sjekke ut. Bli inspirert av fantastiske nye smaker!

Sorted Food. Et matsamfunn for matelskere. Her kan du ha din egen profil hvor du kan dele dine beste oppskrifter, men også lagre andres oppskrifter i din egen kokebok. Akkurat dette med kokeboken er så genialt. For hvem har vel ikke funnet en fantastisk oppskrift en gang, retten ble skikkelig vellykket, men neste gang man tenkte å lage den klarte du ikke huske hvor det var du fant den? Det kryyyr av oppskrifter fra alle land i appen, og hva er vel ikke bedre enn å få tikka masala-oppskriften til en som faktisk bor i India? Sorted har selvfølgelig også sin egen profil på appen hvor de deler oppskrifter i form av videoer og flotte visueller. I appen kan man se hvor mange som har likt en bestemt oppskrift, og du kan se hvilke oppskrifter som er ‘trending’ akkurat nå. Digger denne.

Tastemade. Alle har vel på et eller annet tidspunkt snublet over Tastemade sine fantastiske oppskrifts-videoer på Facebook. Tastemade har også en app hvor du kan lagre videoene slik at du kan finne de igjen senere. Oppskriftene er også lagt inn i kategorier som “healthy, “holiday”, “Winter” etc.

Toogoodtogo. En genial app som hjelper til å forhindre matsvinn. I appen kan du enkelt taste inn ditt postnummer, og restauranter og kafeer i nærheten av deg vil dukke opp. Her kan du f.eks kjøpe dagsferske brød som en kafé sitter igjen med på slutten av dagen til en billig penge. Flere restauranter, men også hoteller har hengt seg på denne positive utviklingen. Appen gjelder ikke lenger kun for Oslo, så sjekk ut om konseptet også finnes for deg som bor utenfor byen.

Tender. Ikke Tinder nei, men Tender. Samme konsept, og perfekt for en matelsker. Swipe left eller right på ulike oppskrifter, og det kan potensielt bli starten på et langt kjærlighetsforhold…

Yummly. Med over 20 millioner registrerte brukere beviser skaperne av Yummly at de har skjønt det. Dave Feller skapte appen først og fremst fordi han ikke kunne finne en app som ga deg muligheten til å ekskludere alle oppskrifter med sennep i. Så han skapte en. Her kan du finne oppskrifter som matcher med dine smakspreferanser. Du kan f.eks justere hvor mye salt du liker, krydder osv. Er du allergiker kan du krysse av på ingredienser du ikke tåler, og appen vil finne passende oppskrifter for deg. Perfekt!!

Hippie Lane. Til slutt også en app for oss som er glad i søtsaker, men som også er interessert i de sunnere dessertene. Hippie lane er en app fylt med innovative og sunne desserter. Får du ikke nok kan du også sjekke ut skaperen av appen @TalineGabriel sin Instagram. Sjekk også ut vår sunne bananis/sjokoladeis her.

LagreLagre

LagreLagreLagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Translate »
Read previous post:
gaver som varer

#annonse harde pakker er fortsatt de beste ikke sant? Du kan vinne fantastiske produkter til deg og en venn fra...

Close