Du trenger ikke bytte ut hele kjøkkeninnredningen for å friske opp kjøkkenet ditt. Med noen enkle grep kan du få kjøkkenet til å se mer innbydende ut, og kanskje det til og med vil inspirere deg til å tilbringe mer tid her inne. Her er 7 enkle grep for et stiligere kjøkken.

1. Urtehage i kjøkkenskarmen. Grønne urter i alle slags sorter er ikke bare dekorativt, men pryder også etthvert måltid! Ferske urter på kjøkkenet inspirerer definitivt til skikkelig matlaging.

 

2. Rydd kjøkkenbenken for unødvendig rot,  sett frem din fineste håndsåpe, håndkrem og vaskemiddel. Et lite tips er å fylle zalo på en tom håndsåpe-dispenser. Slik ser oppvaskområdet fort ryddigere ut.

3. Fyll tette oppbevaringsglass med mel, pasta, ris eller lignende.

4. Belysning! Sørg for at det er god belysning på kjøkkenet, spesielt over kjøkkenbenken/arbeidsbenken.

5. Sett frem grønnplanter i teracottapotter for et bedre inneklima og for å skape et mer livlig uttrykk.

6. Frisk opp spiseplassen med et nytt bilde, lys på veggen, noen flotte vaser i ulike størrelser med litt grønt i. Det skal ikke så mye til!

7. Plassering. På kjøkkenet kan det lett bli rotete, så det handler om å plassere ting systematisk men likevel få frem en tilfeldig/uplanlagt look. Sett frem naturlige ting som hører til på kjøkkenbenken – olje, salt og pepper, tekanne, kaffekoker, te og lime. Pynt med litt planter hvis du har god benkeplass. Har du en liten kjøkkenbenk holder det kanskje med en liten grønnplante, olje og litt krydder. Pass på så du fortsatt har god plass til å lage mat! Det kan fort bli for mye av det gode.

LES OGSÅ: slik kan du skape vårstemning i boligen

foto: Julia Norlander & Trond Walsø

Inneholder: Apprl links
Translate »
Read previous post:
Disse bør du følge for å få med deg PFW

Se visningene og alt gøy fra Paris igjennom telefonen din

Close