Malin Nesvoll, tidligere kjent som Makeupmalin, er kanskje en av de minst jålete youtuberne der ute. Denne jenta bruker i dag mindre tid på makeup og mer tid på å være et sunt forbilde for sine unge følgere. Hun har et forfriskende forhold til skjønnhet, og elsker å leke seg på denne arenaen. Her er 7 raske spørsmål med Malin Nesvoll.

Hva trigget interessen din for makeup? YouTube! For maaange år sida, da YouTube ikke var en greie i USA en gang, fant jeg et knippe jenter, allthatglitters_21 og lollipop_26 som sminka seg foran kamera. Jeg blei veldig fasinert – og kjøpte meg straks en pult på ikea aka sminkebord, noen lamper og billige børster fra ebay- og BOOM: makeupmalin var født.

Hva er den vanligste sminkefeilen du ser folk gjør? Assa ingenting i sminke er feil, tenker nå jeg. Men jeg skulle ønske at flere hadde et annet forhold til sminke kanskje? I likhet med klær, er sminke for meg,  en måte å utrykke seg på – ikke for å ”dekke til”  om du skjønner?

Har du lyst til å vise oss ditt nyeste beautyinnkjøp?  Jeg kjøper veldig lite sminke – fordi jeg har nok med å klare å bruke opp det jeg allerede har. Men jeg drømmer om å snart kjøpe meg en parfyme, og det skal være den der Byredo parfymen som heter ”Mojave Ghost”. Den lukter himmelsk!

©byredo

Hva ser du på som det viktigste når det kommer til å ta vare på huden sin? Du gløder! Herregud, takk! For min egen del er det fukt som gjelder! Alt sånt mist-greier er min greie. Jeg elsker Caudalie’s Beauty Elixir, men den er så dyr, så der er faktisk The Body Shop’s Vitamin E Face Mist et deilig alternativ! Det går ganske mange flasker per år- for jeg mister etter at jeg har rensa ansiktet- rett før jeg sminker det (som en primer), som setting –spray etter at jeg har sminka meg, og som en refresher av sminka gjennom dagen. Assa jeg bare elsker mist!

Favorittprodukt på budsjett og beste luksusprodukt? På budsjett fronten må det var Rimmel Wake Me Up Concealer- når posene under øya er som verst, kan jeg stole på det produktet der ass. POW; så er jeg ”våken”! Av luksusprodukter skulle jeg likt å tatt meg råd til deilig hudpleie, men det dyreste jeg unner meg er parfyme. Min signaturduft er det danske merket Zarkoperfum’s ”Inception”.  Trur jeg er på fjerde flaska!

Går du ofte uten makeup? Åjaja- det beste jeg vet er å la huden puste! Jeg bryr meg fint lite om 30k ser meg på snapchat med sovestøv i øya og sikkel i munnviken.

Selvom kallenavnet “Makeupmalin” har blitt stuck hos det norske folk, er det mye mer enn makeup som er viktig for denne jenta. Nå er hun også aktuell i podcasten NOIA, ledet av Christine Danke. 

Du har alltid vært flink til å prate om vanskelige temaer som angst og psykisk helse. Vil du fortelle litt om det? Ja, som sagt makeupmalin er et ganske misvisende navn, for makeup er kanskje det jeg gjør minst av. Jeg bruker stort sett all min tid på å fremme åpenhet rundt psykisk helse blandt ungdom og holder foredrag på skoler om angst hver eneste uke. I tillegg liker jeg jo å snakke om alt som folk ikke liker å snakke om egentlig. Mensen, kviser, sopp i tissen, å ikke passe inn i bukser- eller i livet generelt, det beste jeg veit er å se folk til å bli komfortable med den de er- på godt og vondt! Å akseptere seg selv- tror jeg er nøkkelen til et gaaanske ålreit liv.

Instagram fotos: @malin.nesvoll, Journalist: Anna Johansen

 

Translate »
Read previous post:
Interior Tuesday: Hva kjennetegner sengetøy i god kvalitet?
Interior Tuesday: Hva kjennetegner sengetøy i god kvalitet?

Gutta fra Abate har lært oss om kvalitetssengetøy, og hvordan vi kan oppnå den deilige hotellseng-følelsen hjemme.

Close