Det er ikke ofte man blir tipset om beauty essentials for den aktive kvinnen. Det finnes uansett en god del produkter der ute i tillegg til deodoranten, som egner seg spesielt godt til deg som trener. Svetting, sol, trening og hyppig dusjing sliter ofte på både hud og hår, men er samtidig oppskriften på en sunn og flott kropp. Sjekk ut våre treningsfavoritter for en klar og glødende hud under.

Shiseido Advanced Body Creator: Ingen krem kan alene fjerne cellulitter, men denne fra Shiseido vil bidra til å bryte ned, forbrenne og forhindre cellulittene . De hvite harde fettsamlingene som bygger celluliter brytes ned til fettsyre. Ved hjelp av en unik patentert egenskap kalt aromakologi, utnyttes kroppens egne funksjoner til å få den nedbrytte fettsyren til å forlate kroppen. Ved regelmessig bruk, et riktig kosthold, samt trening, vil denne kremen hemme dannelsen av nye cellulitter.

Dermalogica protection Sport 50:  På denne tiden av året er det ekstremt viktig å smøre seg før man tar joggeskoene fatt og løper av gårde. Denne ansiktskremen fra Dermalogica gir huden masse fuktighet og solbeskyttelse, uten å være klissete. Kraftige antioksidanter motvirker frie radikaler og styrker hudens motstandskraft. Bredspektret UV-beskyttelse.

Ole Henriksen Wipes: Must-have i gymbagen. Perfekt til å fjerne sminken før trening etter en lang arbeidsdag.

Bobbi Brown Waterproof brow shaper: Svette-sikker brynsgele!

Shiseido Ultimate sunprotection lotion spf30: Den relanserte solkremen til kropp/ansikt fra Shiseido er en drøm for alle treningsmennesker som elsker å være aktive utendørs. Den er nemlig laget med en formula som forhindrer svettelukt. Den lukter deilig citrus, er veldig tyntflytende og sitter dønn. Denne nye solkremen har også endelig kommet i transparent form, det vil si- den blir ikke hvit, men er helt blank! WINNER.

Shiseido Waso Color Smart Day Moisturiser: Denne ansiktskremen er perfekt for deg som liker å trene uten sminke, men som vil se hakket freshere ut. Fuktighetskremen som er hvit ved påføring,  endrer seg til en lett dekkende og utjevnende krem som smelter inn i huden som en BB cream. Huden ser klarere ut med en fin glød. SPF 30!

 Biotherm Skin Fitness kroppsserie: Biotherm har en helt egen serie kroppsprodukter som er laget spesielt for den aktive kvinnen. Cleansing foam-produktet er et renseskum for kroppen, og er perfekt hvis trening og svette kan forårsake lett acne på rygg o.l. Den får renset vekk alt av svette og skitt etter treningsøkten, og er utrolig digg med den skummete konsistensen. Serien har også to bodylotion produkter med oppstrammende og balanserende effekter.

Aerin Beauty roll on duft: Disse er egentlig laget in en 6ml reisestørrelse, men er perfekte til å slenge med seg i gymbagen. Alle Aerin duftene er ulike, men freshe, lette og feminine dufter.

O & M No Knot Detangling Spray: Er man en morgenfugl som trener og dusjer på gymmen før arbeid/skole er det kanskje ikke alltid man har tid til å føne og stelle håret. Mye dusjing sliter på håret, og denne fuktighetsgivende og reparerende sprayen er derfor helt perfekt til å påføre i vått hår før man løper av gårde.

Sisley Gentle Facial Buffing Cream: Denne ansiktskremen er laget for å absorbere talg og smuss fra hudens overflate, og skal påføres 1-2 par ganger i uken etter treningsøkten din. Den virker eksfolierende og beroligende på ansiktet.

 

INNEHOLDER APPRL-LINKS/AFFILIATE LINKS

 

Translate »
Read previous post:
Gjør boligen sommerklar

Med bare noen få endringer og budsjett-skatter kan du skape sommerstemning i hjemmet.

Close