Silvany Bricen jobber som beautyeditor i Norges største motemagasin Costume, og venter fortiden en liten gutt som vil se dagens lys når som helst nå. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist i over syv år nå, og oppdager stadig nye favoritter innen skjønnhet og hudpleie. Denne dama er kjent for å gi ærlig feedback, noe vi ofte savner i den sponsede skjønnhetsbransjen. Vi tok en prat med Silvany om skjønnhetsrutiner, favorittprodukter og hemmeligheten bak en frisk og glowy hud.

Når startet du som beautyeditor og hvilken bakgrunn har du fra skjønnhetsbransjen?

-Min karriere som skjønnhetsjournalist startet i 2011 Stella, da magasinet ble lansert. Før det hadde jeg jobbet redaksjonelt med litt skjønnhet, mote og kultur for diverse magasiner i Allergruppen. Jeg var så heldig få muligheten til å rendyrke et felt jeg alltid har interessert meg for, gjennom et magasin som hadde som mål å går litt mer i dybden innenfor dette, og andre temaer. 

Hvordan oppstod interessen for beauty? 

-Gjennom musikkanaler som MTV og Sky Channel åpnet det seg en verden med popartister som jeg beundret. Selv begynte jeg sent med sminke. Mitt utseende passet ikke helt inn i min ungdoms sminketrender. Lyseblå eyeliner og kremhvite leppestifter gikk ikke helt med mine farger, dessuten syntes jeg det var best å gå uten sminke.

Hva var ditt første beautyprodukt? 

-Oi, jeg tror det var en sukkersøt lipgloss med roll on applikator. Jeg elsket glansen den tilførte leppene mine.

Du har så fantastisk glød!! Hva er ditt aller beste skjønnhetstips?

-Tusen takk, så hyggelig å høre! Mitt beste skjønnhetstips for å få en hud som gløder er jo selvfølgelig nok søvn, et næringsrikt kosthold og mange glade dager. Dette er jo veldig lett å si, men når det kommer til hudpleie tror jeg kanskje det at jeg sjelden drikker alkohol og dropper sjokksolingen har en innvirkning på huden min. Ellers sverger jeg til salongbehandlinger som sluser inn fuktighet og C-vitaminer. 

Vil du fortelle litt om dine hudpleierutiner?

-For å gi det kortversjonen, er det rens og antioksidanter og fuktighet som er essensen i mine rutiner. Jeg kan ikke legge meg uten å rense huden grundig, og massere inn et serum med enten fuktighet eller antioksidanter. Dette samme regimet gjelder om morgenen. I tillegg tester også ut mange produkter gjennom jobben, og forsøker å tilpasse produkter etter årstid og behov. Hudens tilstand og behov endrer seg etter årstidene, og det er viktig for meg å bruke noe den faktisk kan ha behov for, og som passer inn med de andre produktene jeg bruker.

Hvem inspirerer deg? 

-Ekte mennesker. Det kan være alt fra søsteren min, til gode venninner, eller interessante intervjuobjekter jeg ikke kjenner mye til. Jeg kan også bli inspirert av mennesker som har en egenskap eller driver med noe jeg tenner på der og da. Jeg har aldri hatt noen stilikoner eller slikt. Det er mer den indre ”driven” hos noen som appellerer til meg.

Hva pakker du i strandvesken?

-Potetgull, helst med salt and vinegar, en ansiktsspray fra Kora Organics, solkrem fra Coola eller Rudolph Sun, Porter magasin, ekstra bikini, solbriller, leppebalm fra Burt’s Bees, våtservietter og en hårmaske fra Davnies.

Hvilke produkter må du ha med deg på ferie?

-Det blir ingen ferie på meg i sommer siden jeg blir mamma til en liten gutt! Men turer på fjorden med båten skal det bli, og da er det ingefærøl, reker og solkrem som gjelder. Men om jeg skulle dratt på ferie ville jeg tatt med meg altfor mange produkter. Pleier alltid vært optimist og tro jeg skal bruke ansiktmasker hver kveld, det skjer jo aldri.

Hvilken duft anvender du når du skal på flotte deg til, og hvilken anvender du i hverdagen?

-Etter jeg fikk en liten datter har jeg ikke brukt så mye parfyme, men min hverdagsduft/ sommerduft  i år har vært Aerin Hibiscus Palm, og Ormonde Jayne Frangipani. Den siste nyheten fra Ormonde Jayne Ambre Royal er litt tyngre, og en duft jeg har brukt mer fest.

LES OGSÅ: BEAUTYTALK MED MONICA FLATLAND

Noen sommernyheter du har fått øynene opp for akkurat nå? 

-Jeg elsker REN sin siste tonic med aha-syrer som jeg bruker for å fjerner døde ( solbrune) hudceller, sitrusansiktsprayen fra Kora Organics, nattmasken fra Skin Regimen, og en annen ansiktsmaske med ananas fra Herbivpre Botanicals. Jeg er også snart tom for det deilige bodyserumet fra Amazing Space som er et av mine favorittmerker. 

Hva er det mest overvurderte og undervurderte produktet du kjenner til?

-Jeg vet mineralske oljer kan gjøre underverker for eksemhud som mister fuktighet, men da jeg leste ingredienslisten på luksusklassikeren fra Creme de la Mer, må jeg innrømme at jeg syntes denne var overpriset. Hovedingrediensen er billig, og jeg skjønner ikke hvordan algene som visstnok er ”mirakelingrediensen” i kremen kan trekke prisen opp. Men folk betaler jo tusenvis av kroner for en enkel designer t-skjorte, så det er vel ønske om å kjøpe litt av statusen som tiltrekker.

Når det gjelder undervurderte er dette vanskelig å svare på ettersom det som passer min hud ikke nødvendigvis er riktig for andre. Men jeg spiser avokado og fete fisker flere ganger i uken, og er overbevist om at de smører huden min fra innsiden. 

Har du egenpleie dager? Hva gjør du da for treate deg selv? 

-Jeg har små spa-sessions så ofte jeg kan, men velger hudpleiebehandliger når jeg skal ” ta i et tak” for huden. Hjemmeprodukter kan bare gjøre så mye, og det er lurt å oppsøke profesjonell hjelp for å få en status som bekrefter at man har riktige hjemmerutiner. Ellers har lørdager blitt den dagen jeg bruker hårkur, og søndager dagene der jeg tester nye masker eller smoothioppskrifter. 

Beautyhacks?

-Shit, jeg er så kjedelig. Har ingen! 

True Blue summer we love you🦋

Et innlegg delt av SILVANY BRICEN (@silvanybricen)

LagreLagre

Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 08/27/2018 --> tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->
Read previous post:
Slik dreper du ikke plantene dine i sommer

5 tegn på at plantene dine mistrives, og hvordan du kan gjøre de happy igjen

Close