Trine Brunsvig (34) bor med sin mann Javier i et fargerikt hjem i hjertet av København. Den danske læreren er kjent for å mikse farger, møbler og kunst, og nå konkurrerer leiligheten hennes i det danske Bolig Magasinet sin interiørkonkurranse; “BM Stylist 2018”. Vi har fått bli med Trine Brunsvig hjem, og hentet med oss masse inspirasjon. Sjekk ut den freshe københavnleiligheten under.

Trine! Fortell oss litt om deg selv! Jeg heter Trine og er 34 år. Jeg bor i en leilighet sammen med min mann, Javier som også arbeider for i københavn. Jeg er selv utdannet lærer og underviser i dansk, samfunsfag og historie. Jeg elsker å reise, lese og musikk.

Hva satt i gang en interesse for interiør og innredning?

Jeg har alltid interessert meg for innredning, helt fra jeg var barn. Det er noe jeg har med hjemmefra. Min far har alltid vært litt rastløs når det kommer til innredning og vi har derfor prøvet en masse forskellige ting. Han kunne bygge alle sine egne møbler og derfor bodde vi meget personligt. Det har jeg forsøkt at ta med meg.

Gratulerer med nominasjon i BM stylist 2018! Vil du fortelle litt om din deltagelse i boligmagasinets konkurranse?

Takk! Jeg er meget stolt over å bli valgt ut. De valgte oss på grunn av de mange farvesammensetninger vi har i vårt hjem. At vi ikke er redde for å mixe farger, møbler og kunst. Til sammen utgjør de alle en helhet og skaper den stil vi godt kan like.

Hvordan vil du beskrive ditt hjem?

Personligt, farverikt og trygt- jeg elsker farger derfor finner man farger i alt. Våre møbler, på væggene, keramikken, tæpperne mm. Jeg dur ikke til den nordiske stil. Jeg føler mig mest hjemme blandt farver. De skaber varme og tryghed for mig.

Hva er ditt favoritt-rom and why?

Det er vår spisestue. Det er på grunn av vår musikksamling. Jeg har arvet min fars store LP samling og de er mig kæreste eje. Musikk er en stor del av mitt liv og kommer derfor også til syne i min innredning. Musikken skal det være plass til – så må jeg innrette rommet deretter.

Trines store, runde, korallfargede spisebord var et loppemarked-funn, og fargene går igjen i bildene på veggene. 

Hva er det verste du ser folk gjør interiørmessig? Er det noen big mistakes?

Når folk innretter seg etter normer. At de legger bånd på seg selv og det de egentlig vil i deres innredning. At de bekymrer seg for meget om ‘hva andre tenker’ i stedet for å følge deres egen magefølelse. Syntes mange bor for likt , med de samme møbler, vaser og farver på veggene.

Hvis du kan trekke frem to interiørelementer/møbler i huset som du liker aller aller mest, hvilke er det?

Definitivt vår musikkreol som min far har laget til meg og mitt runde spisebord.

Den burgunderfarvede veggen var en gang gul.

Kunst og bilder på veggene er på ingen måte mangelvare i Trines hjem. Her er det nok å studere! 

Øverst på ønskelisten akkurat nå?

Et nytt sofabord, gjærne et rundt med grønt marmor eller et fint rundt i teaktre. Ønsker mig også et nyt skrivebord – helst et hjemmelaget som er litt enklere enn det vi har og med det skape litt mer luft i rommet.

LES OGSÅ: ELISABETHS FANTASTISKE RENOVERINGSPROSJEKT

Du kan stemme på Trines hjem i Boligmagasinets stylist 2018 her. Eller sjekke ut mer av Trines hjem på @trinebrunsvig 

Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 08/27/2018 --> tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->
Read previous post:
trend alarm tweed jakker

Inneholder Adlinks Photo Credit: Angelina Ilmast Den beste måten å kle seg på i overgangen fra sommer til høst er...

Close