Jeg kan faktisk ikke telle hvor mange sesonger jeg har reist til de forskjellige moteukene. Men, en ting er sikkert – jeg går ikke lei. På mandag går snuten mot København og jeg gleder meg masse til å se hva de store skandinaviske merkene har i ermet. Denne uken viser de FW19 og jeg gleder meg til å oppdatere dere på hva trendene kommer til å være.

Men, mest av alt gleder jeg meg til å se gatemote, det blir jeg alltid så inspirert av – også er det en hel haug av fine folk jeg alltid treffer, moteuke etter moteuke som jeg gleder meg veldig til å se igjen. Følg med på instagram for massevis av oppdateringer. I skrivende stund har jeg fortsatt ikke pakket, og før flyet går skal jeg og Marte spille inn nok en podcast. Story of my life helt enkelt.

Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 08/27/2018 --> tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->
Read previous post:
4 ansiktsmister du vil elske i varmen

Vi er såå fan av ansiktsmister, og i denne varmen får vi rett og slett ikke nok. Flere av dere...

Close