Den tradisjonelle påskeegg-malingen ble i fjor byttet ut med en hurtigvariant da tiden rett og slett ikke strakk til. Vi kom over noen supersøte DIY-egg på Pinterest, og resultatet av disse ble en kjempesuksess. Barna ble også skikkelig fornøyde, og eggene ble en ny tradisjon i heimen. Slik kan du lage de fineste eggene til påskefrokosten.

Du trenger:

  1. Tusj
  2. Brune hønseegg til frokosten
  3. Ståltrå
  4. Brudeslør
  5. Saks

 

-Lag små kranser av brudesløret og tegn søte ansikter på eggene. Det er virkelig såå superenkelt, men skikkelig dekorativt! Disse søte eggene vil pryde påskefrokosten og gjøre de fleste fornøyde.

Ps. Husk at du kan bruke eggene til dekorasjon hele påsken ved å blåse ut innholdet først. Panduro og Nille har tidligere solgt falske brune egg hvis du syns denne aktiviteten er litt grisete. Blomster til dekorasjon, lik brudesløret, kan selvfølgelig også kjøpes falske. Slik blir de ikke stygge etter noen dager. Her er det bare fantasien som setter grenser!

LES OGSÅ: BLI MED HJEM TIL DIY-DRONNINGEN NAZANIN POURESMAILI

Er du blitt smittet av DIY-basillen og er sulten på mer påskeegg-inspirasjon, bør du sjekke ut Lunamag sine fem oppskrifter til her og Søstrene Grenes video under:

Source: Pinterest

Translate »
Read previous post:
Venus freeze tilbud

Jeg har sverget til salong behandlingen Venus Freeze i en årrekke nå. Resultatet er faktisk yngre hud! Huden min ser...

Close