Annonse

©Ole Martin Halvorsen. Makeup Tomas Erdis

Noen av de hyppigste spørsmålene jeg får er hvordan jeg tar vare på huden min. Jeg skulle ønske jeg kunne svart søvn, men sannheten er at jeg som småbarnsmor ikke har sovet veldig mye de siste 6,5 årene. Redningen min er blitt å ta vare på huden min! Den kommer rett i fleisen den første rynken, den rynken du ser at ikke kommer av mye smiling, men et resultat av aldring, lite søvn og sol. De siste årene har Dermalogica vært en del av min naturlige hudpleie. Og jeg tror jeg nå har funnet den eneste nattkremen du trenger å eie.

Jeg har prøvd mye produkter de siste årene, det er viktig for å finne produkter som passer huden din. Det skal du også gjøre, du kommer til å prøve og feile og huden din vil både elske og hate deg. Jeg har gjort det samme, og fortsatt kommer badehyllen min til å ha forskjellige produkter og brands. Men, en ting er sikkert, Dermalogica sine produkter er en av de trofaste vinnerne, de produktene jeg alltid kjøper inn og som er personlige favoritter hos meg.

Visste du at natten er tidspunktet huden reparerer og regenererer seg selv etter dagens påvirkninger. Bare et par netter med dårlig søvn kan resultere i gusten hud og fine linjer, og kronisk søvnmangel fører til mørke ringer under øynene og for tidlig aldring i huden.

 

 

Nye Sound Sleep Cocoon er kanskje den eneste nattkremen du trenger å eie. Den har fantastiske egenskaper som jobber sammen med hudens nattlige reparasjons- og fornyelsesprosess. Siden hudens absorpsjonsevne er aller best om natten, inneholder Sound Sleep Cocoon aktive ingredienser som erstatter fuktighetstapet huden har hatt i løpet av dagen og revitaliserer huden din til neste morgen. Sound Sleep Cocoon™ inneholder i tillegg bevegelsesaktiverte essensielle oljer som virker beroligende. Resultatet er hud med fornyet glød og vitalitet.

Jeg har brukt produktet i en måneds tid og jeg ELSKER det. Huden min ser faktisk mer uthvilt ut! For meg er iallfall jakten på den perfekte nattkremen over! Sound Sleep Cocoon koster 995,- men den er drøy og du trenger ikke mer enn 1 pump for at du skal få dekket hele ansiktet. Du finner kremen her! eller hos din Dermalogica forhandler.

©Ole Martin Halvorsen. Makeup Tomas Erdis

PS! Dermalogica har gått all in under lanseringen av Sound Sleep Cocoon, med en egen app vil de lære deg hvordan du kan få bedre søvn. Lytt til deilige søvnlyder, få tips til bedre søvn, lær deg massasje og få tips til bedre og mer avslappende søvn. Sjekk ut Sound Sleep her!

 

Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 08/27/2018 --> tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->
Read previous post:
Im back

I'm back!

Close