Selv om jeg er født og oppvokst i Norge, blir jeg liksom ikke heeelt komfortabel med den kalde vinteren vi har her til lands. Ideelt sett skulle jeg heller bodd et sted det var mer enn 15 grader på vinteren, slik at jeg slapp å pakke meg inn i store plagg, over både stilongs, ullsokker, og lag på lag. 

Jeg eier like mye kåper som jeg eier jeans. Det er en enkel måte å endre stilen på når det er bitende kaldt ute.   Denne sesongen har jeg hatt en ting for den oversized kåpen. 

Under finne du noen kåper jeg gjerne skulle hatt i skapet i de kalde månedene fremover. Jeg har plukket ut i forskjellige prisklasser, og håper du finner noen du liker. I morgen pakker jeg kofferten og stikker til Berlin. Følg med på instastories for updates under dagene. Håper du har en fantastisk start på uken!

 

 

Translate »
Read previous post:
I Elle Norge
I Elle Norge

For noen måneder siden ble jeg, Tine Andrea, Darja, Annabel og Celine spurt om vi ville være med i en...

Close