Mars måned ligger rett rundt hjørnet, og vårsolen har såvidt begynt å titte frem her i Oslo. Mange har kanskje tatt vinterferie den siste uken, og forhåpentligvis vært litt offline også. Trenger du litt ny inspirasjon? Sjekk ut denne ukens favoritter.

Favorittskatt: Disse øredobbene fra danske Anni Lu. Feminine og enkle, men bare så lekre!

Favorittpod: ‘Noia,’ med Christine Dancke i spissen. En gjennomført bra og viktig podcast om angst. Enten man sliter meg angst selv, eller kjenner noen som gjør det, deler podcasten essensiell kunnskap som er viktig for alle. Det beste med denne podcasten er kanskje evnen de har til å snakke om angst, uten å dyrke den. Det er heller fokus på hvordan man kan få hjelp og hva angst faktisk innebærer.

Favorittprodukt: Clarins Double fix mascara. Denne her ser ganske stusselig ut, men er så utrolig smart på denne tiden av året. Denne gjennomsiktige mascaren kan du legge på toppen av hvilken som helst mascara for å gjøre den vannfast! På en skikkelig snødag er dette produktet helt genialt.

Favorittfilm: Wonder

Favorittserie: Unge Lovende har startet igjen! Og Broen sesong 4. Begge to kan sees på NRK.

LES OGSÅ: Nrks nye storsatsing: ‘THIS IS IT’

Favorittapp: Shleep og Dr. cleaner. Shleep er en ny app på markedet som holder koll på hvor mange timer du har sovet i forhold til hvor mange timer du trenger, og hvor godt du sover om dagen. Appen er laget av søvnspesialister, og coacher deg til bedre søvnvaner. Inneholder mange gode tips etter ditt behov. Dr. Cleaner er et program du kan laste ned til macen din for å jevnlig renske bort dumpfiles og ting som tar unødvendig plass. Den sørger også for at macen jobber mye raskere! Testet ut denne i ca. ett år nå og er superfornøyd. Google ‘Dr. Cleaner’ for å laste ned, den er gratis!

Favorittveske: Sjekk ut denne drømmen av en Chanelveske(!!). På toppen av ønskelisten….

 

On the very Top of my wishlist via @songofstyle

Et innlegg delt av JANKA POLLIANI (@polliani)

Translate »
Read previous post:
Duftkrystaller har blitt det nye duftlyset

Det franske merket 'Mad et Len' er et eksperimentelt duftmerke som henter inspirasjon fra jordens naturlige omgivelser. I deres sortiment...

Close