Ikke mye slår følelsen av en skikkelig god bok. Du vet når kapittel etter kapittel flyr unna, og det er umulig å legge den fra seg. Vi elsker litteratur som er engasjerende, ikke bare de med et spennende handlingsforløp, men de som engasjerer fordi boken har velskrevne setninger som flyter godt og treffer dypt.  Disse bøkene er ikke nødvendigvis oppdaget på bestselgerlista, men kommer ofte fra anbefalinger fra venninner. Dette er bøkene vi vil lese i sommer.

“Kan jeg finnes i andre formater”

Isabell El-Melhaoui

Denne boken har flere venninner tipset om. Isabell El-Melhaouis debutbok handler om den daglige scrollingen etter format å passe inn i. Gjennom en serie portretter og selvportretter blir vi introdusert for livsverdenen til en ung kvinne med flerkulturell bakgrunn. Det er en bok om å finne sin plass i byrommet; om å tilbringe kvelden på en tom basketballbane, om vinden på toppen av Telthusbakken og om toalettet på Klingenberg kino. Vi hører rykter om at dette er meget god lesning!

“Vår i det hinsidige”

Gine Cornelia Pedersen

Denne boken kommer ikke ut før i August, men den skal definitivt kjøpes og leses når den tid kommer. En venninne som jobber i et forlag tipset om denne, og det skal visstnok være en helt fantastisk god bok. En bok med velskrevne setninger og dybde. Det er en kraftfull roman om en ung jentes oppvåkning – til seksualitet, vekst og brå død. Vår er på vei til å bli voksen, hun øver på å kysse, gnir kroppen mot barken på treet, og er ubeskyttet i møte med verden. Helt til døden kommer og tar noen fra henne. Vår leter etter tegn og stiller mange gode spørsmål. Vi tenker denne boken kanskje vil være en av årets fineste leseopplevelser.

 

“Shoe Dog”

Phil Knight

Okei, denne boken er kanskje ikke anbefalt av en venninne, men den er anbefalt av Emily Weiss, founderen av Into the Gloss og Glossier. Og det er jo ca. det samme?? Denne boken har vi også hatt øynene oppe for en stund, men ikke rukket å lese! Denne sommeren derimot, skal det bli tid. I boken følger vi grunnleggeren av et av de desidert mest vellykkede sneakerbrandet i verden – Nike. Fyren startet å selge sko fra sin egen bil, og endte med å skape et av verdens mest anerkjente skomerker. Dette er en historie vi vil vite og lære alt om!!!

LES OGSÅ: DETTE SKAL DU PAKKE I FERIEKOFFERTEN

Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 08/27/2018 --> tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->
Read previous post:
Go strapless

Go strapless! Sesongens kuleste veske er stroppeløs, og er designet med et håndtak. Sirkel-hanken er spesielt trendy denne sommeren, og...

Close