Det franske merket ‘Mad et Len’ er et eksperimentelt duftmerke som henter inspirasjon fra jordens naturlige omgivelser. I deres sortiment av herligheter finner vi duftinfiserte lavastener og krystaller. Duftkrystaller har blitt det nye duftlyset.

“If there is a more tasteful, distinctive way to enchance the smell of your livingroom than scented amber rocks in a blackened iron tin, we aren’t aware of it.” sier GQ.  Vi kan ikke si oss annet enn enige med magasinet.

Skaperne bak de dekorative steinene Sandra Fuzier og Alexandre Piffaut har lagt mye sjel og tid i produktene sine. Duftstenene er plassert i en børstet stålboks, en såkalt “Pot pourri” som blir smidd i et verksted i Marokko. Paret brukte hele 5 år på å få dette verkstedet i drift.  Duftene er laget av eteriske oljer hentet fra ingredienser av tre, blomster og krydder som eldres på naturlig vis. Det kan ta over to år å skape den perfekte duften, og produktet blir dermed svært eksklusivt. Luksus!

Du kan selv velge hvilken lukt du ønsker å infisere stenene med, og tilføye andre oljer for 1/5 av prisen når den opprinnelige blir tom. Tommel opp for å være bærekraftig og holdbare!

Krystaller har vært supertrendy lenge nå, og vi kan ikke si noe annet enn at disse duftkrystallene er ekstremt dekorative. Foreløpig har vi kun sett disse på Millas Boutique på Aker brygge, og duftlysene på SVEAN (Paleet), men etter litt research ser det ut til at flere norske nettbutikker og interiørbutikker har oppdaget disse franske skattene. Definitivt på ønskelisten!

fotografier via: Mad et Len, The Garnered & Millas Boutique

 

Translate »
Read previous post:
4 fantastiske produkter for en sensitiv hud

Sensitivitet kan oppstå i alle hudtyper,  og det er viktig å ta hensyn til tilstanden slik at man ikke forverrer...

Close