Det er på tide å bli ekstremt personlig.. Jeg har kjærlighetssorg, en annerledes kjærlighetssorg. Jeg opplever dager der jeg er helt tappet for krefter og føler meg utrøstelig. Herregud så vondt det gjør i hele kroppen.

Kjærlighetssorg kommer i mange varianter, for de av oss som har opplevd en heftig kjærlighetssorg vet man hvor jævlig det føles, en utrøstelig smerte. Og dette er merkelig å prate om OG dele. Jeg opplever en sinnsyk sjalusi ovenfor min sønn på seks år og pappaen hans. Den siste tiden er det kommet en del fraser som, jeg liker pappa bedre enn deg, jeg elsker pappa mest og pappa sine klemmer er aller best. Ansiktet hans når jeg spør om han vil ligge i min armkrok og se på TV, mens han tar løpefart bort til pappa istedenfor har gjort meg sjalu.

Jeg har prøvd å snakke om det, gjøre hyggelige ting sammen, jeg tror jammenmeg jeg har forsøkt å kjøpe kjærligheten hans også. Og JA han elsker meg, det er bare det at han elsker Pappa MER! Så her om dagen skjedde det jeg ikke ville at skulle skje! Jeg begynte å grine der, rett foran 6 åringen min, tårene bare trillet. Det kan ha vært det at jeg ikke har sovet så veldig godt i det siste som gjorde det. Men, mest av alt tror jeg at jeg ikke klarte å takle kjærlighetssorgen over at han vokser opp og får egne meninger. Også skjedde jo det jeg absolutt ikke ønsket, at han skulle få dårlig samvittighet over at han elsker pappaen mer enn meg, du er fin du også da mamma sa han.

Jeg måtte rett og slett si unnskyld. Unnskyld for at sjalusien min tok overhånd – også måtte jeg sette det i perspektiv for han kloke 6 åringen min som så på meg med store øyne. Det som om når du vil leke med bestevenninnen din, men hun sier at hun ikke vil leke med deg. Mamma, det er vondt det, unnskyld sa han.

For han som vokste seg stor inne i meg, som var avhengig av meg døgnet rundt – han jeg satte alt annet på vent for, han begynner å syns at mamma er teit og dum. Herregud jeg trodde dette skjedde når de flyttet hjemmeifra jeg?? 

Så nå trenger jeg tips fra du som er mamma eller pappa, hvordan har dere taklet samme situasjoner? Jeg kan umulig være den eneste som føler deg sånn?

Translate »
Read previous post:
Trendalarm: Perler gjør comeback i vår

Endelig kan du børste støv av perlesmykkene dine

Close