Rett og slett en kjapp update fra Polliani på sidelinjen her. Jeg innser nemlig at det har vært særdeles lite action og personlige innlegg her den siste tiden, og det har sine naturlige årsaker, tidsklemma. MEN, denne uken skjer det noe sinnsykt om jeg får lov å si det selv, som jeg tror dere kommer til å elske.

For innimellom turer til London og andre spennende prosjekter som jeg først kan fortelle dere om noen måneder lanserer jeg en SVÆR og personlig ting denne uken. Så as we speak jobber jeg på spreng for å få det ferdig. Jeg holder på å SPREKKE! Så vær litt tålmodig med meg denne uken

Janka

Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 08/27/2018 --> tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->
Read previous post:
Ukas snakkiser

Er moteuken i Saudi-arabia et lite(stort) skritt for kvinners rettigheter i midtøsten?

Close