Familien min blir sjelden lei av julemat, men i dagene imellom jul og nyttår nå er vi blitt tatt av influensaen igjen. Her i huset er både liten og stor snørrete og hostete. Da er det godt med en liten pause fra julematen, noe som går fort, men smaker fantastisk. Trenger du en pause fra julematen er dette enkelt og smaker fantastisk godt

Det er ikke lenge siden jeg tipset dere om det jeg ser på som verdens beste kosemat, jeg er nemlig sykt glad i ost, en annen favoritt er rugbrød som jeg også tipset dere om flere ganger.

Jeg har en greie for rugbrød, og det var faktisk mannen i huset som sa at det smakte ekstra godt om det fikk et lite minutt på en rist i ovnen, og gjett om han hadde rett. Ekstra godt blir det om du tar en liten klype maldonsalt på brødet med en gang det kommer ut av ovnen. Kutt en avokado i to og del den i tynne skiver og legg på en skive brød før du tilsetter en tynn skive med myk ost. Jeg elsker den hvite castelloen som er litt kremete. 

Translate »
Read previous post:
siste innspurt før julaften

Er det flere enn meg som har stresset noe innmari før julaften? Ungene i huset er kanskje de som stresser...

Close