@alexander Norheim

Herrejemini hjertet mitt eksploderer av dere fine lesere. Jeg har fått meldinger her, på facebook, mail og på instagram der dere deler av deres egne erfaringer etter jeg i går delte dette innlegget!

Så er det kanskje som de sier, du trenger fine folk rundt deg når du har kjærlighetssorg. Tusen takk for alle de rørende historiene dere har delt med meg og for at dere vil åpne dere opp om temaet, det rører rett og slett skikkelig.

Jeg tenkte at vi kunne ha litt fokus på mammarelaterte ting, tabubelagte emner osv. Har du noen du har lyst til å dele her hos polliani.com ( du kan så klart være anonym ) så setter jeg så pris på det. Send mail til [email protected]

Stor klem Janka

Translate »
Read previous post:
tasty wednesday: spagetti burrata

enkel god mat med de beste råvarene gjør hele forskjellen på et godt måltid.

Close