Er du på jakt etter en helt unik sommerduft? Da bør du følge med nå. Vi har plukket ut tre helt nydelige sommerdufter, fra parfymehus du kanskje ikke har møtt på din vei tidligere, men som du garantert vil bli forelsket i hvis du prøver de på huden. Det ble i hvertfall vi!

Nisjeduft har blitt diskutert i alle retninger det siste året, mye fordi flere av de kommerse parfymehusene også har slengt seg på nisjeduft-trenden. Duft er helt individuelt og det er ingen fasit på hva som er en god duft eller ei, men det er ingen tvil om at enkelte nisjedufter, som ofte inneholder helt unike sammensetninger av de aller beste råvarene, definitivt kan skille seg fra de mer kommerse duftene “vi har luktet før”. Duft har evnen til å ta deg med til et helt annet sted, fordi lukt er den eneste sansen vi mennesker eier som umiddelbart knyttes til minner. Kanskje duften minner deg om en helt spesiell sommerdag tilbake i tid, da du syklet blant syrinbuskene, nyforelsket i din fineste sommerkjole.

Vi har funnet frem tre sommerdufter, til tre ulike anledninger fra tre ulike parfymehus du kanskje ikke har hørt om før.

1. Den lune og varme duften, til den ytterst etterlengtede ferien

Franske Atelier des Ors har kreert denne varme, lune og eksotiske duften, perfekt til en varm feriedag. Den håndlagde flakongen er jo en kreasjon i seg selv, med gullflak som danser rundt den graverte solen og skaper et helt magisk uttrykk. Helt umiddelbart blir du møtt av krydrede toppnoter av kardemomme, kanel og rødt pepper som raskt glir inn i de grønne og treaktige hjertnotene. I bunn har du tahitisk vanilje og musk som smelter sammen med huden og gir en deilig varm og lun følelse. Disse notene dominerer duften, og du kan ense vaniljen helt til dagen etter. Fantastisk med en vaniljeduft som ikke er kvalmende søt.

Atelier des Ors, Lune Feline

2. Til den sexy sommerkvelden

Fire friske sommerdufter

“Boom, there it is, the very moment when without hesitation, you just go for what you want”. Slik beskriver det Barcelona-baserte merket Elixir de bombe. Noen ganger vil man bare ta på seg en duft som gjør at man føler seg litt ekstra sexy, sensuell og selvsikker. Elixir de bombe oser sex appeal. Dette dufthuset styres for det meste av unge, talentfulle mennesker, og alt fra pakningsdesignet til flakongen er utformet og skapt av unge lokale kunstnere. I motsetning til andre mer “historiske” dufthus ønsker dette merket å gjenspeile hva som er , og lager duft til en generasjon som er unik, ekstraordinær og kompleks. Toppnoter av mandarin, pepper, ingefær, hjertenoter av Ylang-Ylang, rose og bringebær, med bunn-noter av karamell, lær og amber. Denne duften vil du garantert føle deg sexy i.

Elixir de bombe, 2787

3. Den feminine sommerduften, til alle sommermånedens sol og regndager

Aerin Lauder, barnebarnet til Estee Lauder, har kreert en helt fantastisk duftserie som garantert vil bli ditt nye favoritt-duftmerke. Disse duftene er som laget for den skandinaviske kvinnen, og er den perfekte sommerduft. Freshe, feminine og florale dufter, som i tillegg er eyecandy på badehyllen. Lilac Path er en deilig syrinduft som passer alle sommerens sol og regndager.

Lilac Path, Aerin

Translate »
Read previous post:
trend blomster

trend blomster

Close