Jeg er et typisk siste minutt menneske, jeg kan faktisk ikke huske sist jeg hadde god tid på å handle julegavene. Og denne uken kommer til å gå til nettopp det, å handle julegaver. I dag er det mange som ikke har råd til å kjøpe julegaver og få en fin julefeiring. I dag kommer jeg med et viktig budskap.

Om du kikket innom TV2 på lørdag fikk du kanskje med deg at jeg satt i Juleaksjonen med PLAN sitt telefon panel. Det var så utrolig hyggelig å snakke med så mange av dere, men mest av alt så utrolig flott at så mange av dere ønsket å bli PLAN faddere. 

Jeg trenger å minne dere på at alle ikke har det bra i julen, og det er mange i Norge som ikke gleder seg til jul. Tar du et lite søk på Finn.no viser at det er mange familier som ikke har det de trenger til jul. Mange barnefamilier mangler økonomi til å ha gaver under trærne eller julemat til barna sine. I går tok vi en raid her hjemme og fant en del nesten ubrukte leker som skal pakkes inn og sendes en familie i dag. Jeg håper du vil gjøre det samme <3

Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 08/27/2018 --> tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->