Januar er for folk flest en tid hvor det er vanskelig å opprettholde hudens naturlige glød og fukt. Lave temperaturer kan gå hardt utover huden og sette den i ubalanse. Sensitiv hud, tidlig aldring og sprengte blodkar er konsekvenser av å ikke ta vare på huden gjennom vinteren. Her er våre favorittprodukter i vinterkulden.

Biotherm Biosource:Total Renew oil

Bytt til en oljebasert rens. Cleansere som skummer opp inneholder ofte tensider(såpe) som gjør at du kan føle deg stiv i maska. En oljerens rengjører godt uten å tørke ut huden din.

 Elizabeth Arden Original Eight Hour Cream

Ingen nyhet, men virkelig en mirakelkrem for ekstremt mange forskjellige hudtilstander. Om vinteren er den perfekt som en intensiv leppepomade da den inneholder salicylsyre som virker eksfolierende på tørre lepper. Smør også inn hender, føtter, albuer og neglebånd med denne før du legger deg for intens fuktighet.

Origins Original Skin Retexturizing Mask with Rose Clay

Origins er godt kjent for sine gode ansiktsmasker, og denne er inget unntak. Fungerer som en to-i-en maske og jobber med fukt samtidig som den minimerer porer. Tips: Ta vann på fingertuppene og masser masken i sirkulære bevegelser før du skyller den av. Slik virker den også eksfolierende og fjerner døde hudceller. Favoritt!

Ren Moroccan Rose Oil Sugar scrub

+ Declaré Caviarperfection Extra Nourishing Luxury Anti-wrinkle Bodycream

+

Ikke glem kroppen! Den trenger også pleie. Bruk en grov skrubb og en næringsrik bodylotion. Denne fra REN skrubber godt og legger igjen deilige oljer på huden. Declaré sin bodylotion virker også anti-aging og gir en skikkelig fin glød! Silkemyke ben.

LES OGSÅ: Slik tar du vare på huden din i vinter

 

 

 

 

 

 

Translate »
Read previous post:
Stockholm Fashion Week
Stockholm Fashion Week

Stockholm Fashion Week er over for denne gang, og en ny hektisk periode venter.

Close