Jeg får mye spørsmål om hvordan jeg styler antrekkene mine og hvilke plagg som for meg er et musthave. Det kommer kanskje ikke som en overraskelse at det er ytterplagget. Noen kjøper sko, jeg kjøper jakker!


Ytterplagget jeg har aller mest av i skapet er helt klart trenchcoaten, jeg eier den i mange varianter og akkurat nå er denne på bildet et absolutt favoritt. Jeg var så heldig å finne den fra Old Céline’s kolleksjon på salg.

Trenchcoaten er det plagget du kan ta frem år etter år, sesong etter sesong. Ofte kan det lønne seg å planlegge sitt neste kjøp før sesongen starter. På den måten vet du hva du skal se etter når salget kommer i butikkene.

Det er noe med trenchcoaten som får en kvinne til å se ut som en boss. De klassiske statementplaggene er de jeg ofte går for. Og så lenge du faktisk tar vare på plaggene dine, så kan de last a lifetime, ikke bare en sesong.

Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 08/27/2018 --> tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->
Read previous post:
luxury travel on a budget

Drømmer du om å reise med stil og bo i luksus, men ikke har de største budsjettene? Her kommer mine...

Close