must have i NYC

Annonse

NYC, New York, New York. Det er noe drømmende med den byen, The City that never sleeps. Alltid pulserende, mennesker i gatene, biler som kjører, tuter og forskjellige lukter på hvert eneste gatehjørne. Jeg er hjemme nå etter 5 dager i NYC for fashion week.

Jeg er konstant på farten under moteukene, og i NYC var jeg oppe før hanen galte, ca klokken fem hver eneste morgen tok jeg på meg joggesko, gikk på treningsstudioet på hotellet, eller gikk meg en tur i gatene før byen våknet. Også startet dagen, og den var lang med opplegg fra morgen til kveld.

Jeg bruker ikke mye makeup, og jeg liker aller helst en naturlig makeup-look, så om jeg først sminker meg skal det ikke vises at jeg har på meg mye. Men, under fashion week er jeg helt nødt til å legge mer makeup enn jeg vanligvis gjør. Makeupen skal holde hele dagen, og dekke huden min slik at det ikke vises på bilder om jeg er rød i huden pga stress, eller har mørke ringer under øynene pga jetlag. Rett etter at jeg ble ambassadør for IsaDora fikk jeg tilsendt en rekke produkter for at jeg skulle bli bedre kjent med merket og nyhetene deres. 

En foundation som sitter hele dagen og tåler tempoet mitt er et must når jeg er på fashion week. Og med høy luftfuktighet og regn i NYC reddet IsaDora Active meg. Active All day wear fra Isadora er en foundation som passer perfekt for en aktiv hverdag og sporty livsstil. Den er svetteresistent,  vannfast, og smitter ikke av. Fargepigmentene er stabile, og endrer seg ikke over tid. For meg som liker medium dekkevne er denne helt perfekt. Akkurat nå få du den på VITA med 30% avslag shop her!

Jeg hadde også med meg IsaDora Lip Booster i favoritt fargene mine. Jeg syns ofte at leppestift blir for mye, men en gloss er alltid fresht og da er det ekstra bra med en gloss som fukter leppene ekstra. Jeg elsker de naturlige fargene

Lip booster fra Isadora er en plumpende og hydrerende gloss, som gir volum, fuktighet og glans til leppene. Volumboosten gis av kraftige ingredienser fra chili, som gradvis øker leppevolumet over tid. Når du påfører lipboosteren kjennes det ut som det småkiler litt i leppen, det er chillien som øker leppevolumet. 

Du får IsaDora Lip Booster hos Vita på 30 % nå. Shop her!

Jeg gleder meg til å oppdatere dere på nyheter fra IsaDora fremover. Er det noen spesielle produkter dere vil jeg skal teste rop ut.

Tasty Wednesday: Slik får du søtpotetfries sprø

Søtpotet-cravingsen oppstår gjerne nå som høsten er her, og den blir igjen det perfekte tilbehør til alle typer middagsretter. Den sør-amerikanske rotgrønnsaken kan bakes, moses, stekes og kokes, og den blir til og med brukt som pizzabunn og som lørdagschips! Her er det bare fantasien som setter grenser. Vår favoritt er friesen,  men hvordan få de skikkelig sprø? I ukas Tasty Wednesday får du svaret en gang for alle. 

Maizena, bedre kjent som maismel, er den “hemmelige” ingrediensen for deg som ikke ønsker å fritere søtpoteten i kokende olje. Skjær opp søtpoteten i strimler, helst ca like tykke så alle blir bakt igjennom. Fyll de i en brødpose og bland i 2 ss maizena, litt olje, salt og ønsket krydder. Rist posen godt og ha friesene utover et stekebrett. Stek de på varmluft 250 grader i ca. 15-20 minutter. Har du tid, kan du legge den oppkuttede søtpoteten i vannbad (i kjøleskap) noen timer før du mixer inn maizena og steker de i ovnen. Dette gir de enda mer crunch. 

Rock opp søtpoteten med litt baconterninger, vårløk, cheddar og aioli, eller strø over paprikakrydder, maldonsalt og fersk rosmarin. Whatever you like! Og ikke glem dip eller dressing for enda mer smak! 

Sjekk ut oppskriften på en deilig blåmuggost-dip her.

motefavoritter

Annonse

Høsten er min desidert favoritt sesong for å kle seg. Vi er heldige akkurat nå, for fortsatt kan mye av sommergarderoben fortsatt brukes. Men, hos Sandvika Storsenter bugner det av deilige høstplagg, og butikkene har virkelig fått inn massevis av fine varer. Det er Blogstyle og jeg har vært på senteret og plukket mine favoritter.

Jeg og Annabel Rosendahl var på Sandvika Storsenter for å plukke ut våre favoritter rundt omkring på senteret og det var vanskelig å gå rundt i butikkene uten å kjøpe med seg alt som fristet.

Sjekk ut våre favoritter her!

Hos Ganni finner jeg alltid mye fint, og akkurat nå er dette et av de hotteste Skandinaviske merkene som får massevis av internasjonal oppmerksomhet.  PS! De på Sandvika Storsenter har Ganni massevis av de populære wrapkjolene du også kan bruke utover høsten stylet med en jeans eller under en blazer. 


Veskene fra By Malene Birger er perfekt til shopping og rommer mye. De finnes i flere farger og du får tak i de hos Nadine.

Mark & Brandy har et veldig godt utvalg av forskjellige merkevarer og brands. Jeg er svak for trenchcoats og denne fra Acne Studios er en stor favoritt. Den er tidløs og du kan ta den frem år etter år. Når det blir kaldere ute kan du style den over tykke gensere, eller ha andre jakker under. Jeg valgte å style den over et todelt sett fra Ulla Johnson og med en veske fra Marc Jacobs. Annabel har på seg skjørt og hoodie fra Acne Studios.

Sandvika Storsenter er et senter for store og små. Jeg var innom Sprell og fant denne søte nattlampen fra Miffy.


DAY Birger et Mikkelsen er flinke på de siste trendene. Printet i kjolen fant jeg i både topper og skjørt for de som liker todelte plagg. Den lange kåpen i ullkvalitet er like fin til en fotsid kjole som til bukser og blir fort en garderobefavoritt. Vesken er en av sesongens hotteste tilbehør.

Hos Mark & Brandy finner du min favoritt parfyme Byredo i masse deilige dufter.

Sjekk også ut det fine Sandvika Magasinet der jeg, Annabel og Tone er med i en moteserie her!!

Klapp deg selv på skulderen

Selvtillit og selvfølelse er faktorer som ofte styrer hvor bra vi føler oss, og hvor tilfreds vi er i livet. I perioder kan vi føle oss mislykket og demotivert, og selvtilliten svikter. Det er da det er viktig å gi seg selv en pause, kartlegge prestasjoner, og kunne klappe seg selv på skulderen for det man faktisk har fått til.

Husker du sist du følte deg ekstra selvsikker? Kanskje det var etter en tur til frisøren eller etter en yogatime? Kanskje det var etter et vellykket jobbmøte? Uansett når det var, kan vi nok være enige om at vi følte oss skikkelig bra akkurat da, og tenk om vi kan føle oss slik hele tiden? 

Det er grep vi kan ta for å føle oss bedre, og for å generelt føle oss mer selvsikre i livet. Det handler mer om å få disse grepene til å bli til vaner i hverdagen. 

Det første man kan gjøre er å stoppe opp og reflektere over hvor man var for 365 dager siden, og hvor man er i dag. Har det skjedd en forandring? Har du oppnådd noen av målene dine på veien? Mest sannsynlig har du fått til både store og små ting, og de er det viktig å huske på. Ikke la opplevelsen av det som ikke gikk helt i mål overskygge prestasjonene dine. 

Forsøk å ta en de-briefing av uken som har vært. Gi deg en klapp på skulderen for det du har oppnådd. Ble ikke uken helt perfekt? Vel, done is better than perfect. 

Sett deg delmål frem til målet ditt. Det er så viktig for motivasjonen! For hver gang du får til ett delmål virker veien til mål kortere, og du vil føle deg mer suksessfull og selvsikker. Å lage seg ett svært og nesten uoppnåelig mål, vil definitivt ikke gjøre deg mer selvsikker. 

Det siste, og kanskje også det mest effektive grepet vi kan gjøre, er å jobbe med kroppsspråket vårt. Hver gang du tar deg selv i kroke ryggen, pille på hårtuppene, pirke på negler eller en løs tråd i ermet på genseren, stopp. Rett deg opp i ryggen,senk skuldrene, stå stolt og tør å ta plass. Kryper du deg sammen vil du oppleves mer maktløs og usikker. Opplever andre deg selvsikker, vil de naturligvis også tro på deg og det du sier. Du kan faktisk lure hjernen til å øke selvtilliten ved å bruke kroppsspråket. 

Les også: 10 måter å forelske seg i mandager

Vinn produkter fra Dermalogica

Annonse

Et av de mest stilte spørsmålene jeg får er, hva gjør du med huden din, hva er favoritt produktene dine? Jeg har forsøkt massevis av deilige produkter opp igjennom. Men, jeg og Dermalogica vi har vært “sammen” lenge. Jeg faller liksom alltid tilbake til produktene, og det er noen ting jeg ikke klarer meg uten i det hele tatt.

Nå kan du vinne mine favorittprodukter fra Dermalogica for deg og en venn. Gå inn på instagram posten min under og kommenter.PS! Du må klikke deg inn på selve instagram for å delta.

https://www.instagram.com/p/BnT98DSg4n-/?taken-by=polliani

Produktene du kan vinne er:

Rapid Reveal Peel: Verdi: 1250,- Peeler, fornyer og lysner huden – en fantastisk peel til hjemmebruk uten nedetid for huden!

BioLumin-C: Verdi: 1045,- Beskyttelse og glød med dette avanserte C-vitamin komplekset. Lysner, strammer opp, reduserer fine linjer, og styrker hudens eget forsvar.

Dynamic Skin Recovery spf 50: Verdi: 940,- Fuktighetskrem som beskytter, samt stimulerer kollagenproduksjonen og forebygger og reparerer hudaldring.

Oppgrader boligen din uten en krone

Høstmånedene nærmer seg og vi kjenner vi ønsker en forandring i hjemmet. Vi har samlet våre beste innredningstips til hvordan du kan oppgradere boligen uten å bruke en krone! 

1. Flytt sofaen ca. 7-10 cm vekk fra veggen. Mange presser sofaene sine tettest mulig inntil veggen og tror man skaper mer plass. Dette er ofte helt motsatt! Disse få centimeterne vil faktisk gjøre stor forandring, og du vil få en helt ny følelse av rommet.

2. Flytt rundt på plantene dine og omrokker møbler hver nye sesong i året. Bare å bytte plass på to grønnplanter eller potter, vil skape forandring. Du trenger ikke gå crazy og omrokkere på hele stuen for å gi en ny følelse til rommet. 

3. Bygg møbler fra midten av rommet og utover. Istedenfor å plassere spisebordet i et hjørne, hva med å sette det midt i rommet? Slik får man også veggene frie til å plassere bokhyller, bilder og ulik oppbevaring. 

4. Lag en bildevegg. Gi et forandret og nytt uttrykk til et rom ved å samle flere bilder på en vegg. Sjekk ut hvordan du lett kan dekorere med bilder her.

Pimp your hair

Hårspennene er for fullt tilbake i motebildet. Den ble først observert under motevisningen til Saks Potts i København i fjor, og var å se i alle forskjellige varianter på de kuleste it-jentene under moteukene i år. Jeg er en skikkelig fan, da en spenne kan være en fantastisk fin detalj til resten av antrekket.

De søte klypene og spennene kommer i forskjellige fasonger, farger, størrelser og materialer, med pynt som perler, strass, diamanter og glitter. 

Under Stockholm Fashion Week gikk jeg all-in og stylet håret med noen enkle perle spenner. En spenne gjør seg masse, men jeg prøvde likeså godt noe nytt og slang på fire like perlespenner på rad. Fint sant?

Janka & Marte

Herregud vi har jo faktisk gjort podcast i 20 episoder nå. Janka og Martes Podcast har eksistert i 20 uker og jeg har elsket hver eneste episode vi har spilt inn.

Det er ikke mer enn 20 uker siden jeg og Marte satte oss ned for aller første gang sammen med REC på samtalen vår. Det var en skrekkblandet fryd, for hun jeg kunne prate med om alt og jeg skulle plutselig offentliggjøre alt vi snakket om.

Ikke ante vi at så mange av dere skulle lytte til at vi skravler på innpust og utpust, forferdelige latterkramper og grovheter. Dette er rett og slett en liten takk til alle dere som hører på oss hver eneste uke! 

I morgen stikker jeg og Marte til Berlin og jeg gleder meg til å ta dere med på turen vår. Stikk innom instagram @polliani så ser du hva vi holder på med der. 

Hør på den helt nye episoden vår her!

Ciao

favorittfarge rød

It’s official. Strong colors is the new black! 

Det var en tid da jeg absolutt fryktet sterke farger. Svart var min beste venn, jeg kan huske at jeg klipte mitt lange hår “pil-kort” for å ligne supermodell Helena Christensen og farget det mørkt. Buffalo Sko og sorte klær var min uniform.

Med årene har jeg klart å bruke mer farger, og jeg elsker å pynte opp et ganske nøytralt med en jakke som popper eller eller en veske som skiller seg ut med farge. Nå elsker jeg å ha det gøy med farger. Det er faktisk veldig sjelden jeg bruker en svart bukse. Og den nye favoritten er helt klart rødt! 

Kombiner den røde buksen med en jeans jakke eller en blazer for å bryte opp fargespillet

Translate »