Mine hudpleierutiner

Annonse

Etter at jeg postet min aller første IG TV post sist uke der jeg bla postet min favoritt hjemmepeeling Rapid Reveal Peel har det stormet inn med spørsmål om min hudpleie. Har du lyst til å se videoen ligger den her!

Jeg har skrevet det mange ganger før, jeg er super streng på hudpleie rutinene mine. Jeg har brukt Dermalogica produktene som en god base i hudpleien min i ÅREVIS, og det å få være ambassadør for et så fantastisk hudpleiemerke er jeg skikkelig stolt over.

I tillegg til at jeg er streng med mine hjemmerutiner både morgen og kveld, SUPER streng med bruk av solkrem, så er jeg også flink til å oppsøke en profesjonell hudpleier. Ann-Kristin hos Skintific er blitt min one-to-go om jeg ser at huden min trenger ekstra pleie.

Det er jo akkurat det, for jeg får sinnsykt mye spørsmål om produktene jeg bruker og selv om produktene er fantastiske for min hud, kan det være lurt å gå til en Dermalogica-ekspert (finn din nærmeste Dermalogica-ekspert her ) for en face-mapping. Hudpleieren vil da analysere huden din og finne ut hva du faktisk trenger av produkter til hjemmebruk.

Det er kanskje mange som ikke har fått med seg at Dermalogica også utfører fantastiske hudbehandlinger i salong, og nå som huden er ekstra gusten etter vinteren er det ekstra viktig å få litt hjelp til å få huden på rett “kjør” før solen setter inn for fullt. Når jeg kom på besøk til Ann-Kristin for et par uker siden kunne hun med en gang si at jeg har drukket altfor lite vann og at jeg skulle få i meg mer fett. Tenk at det er slike ting som er med på å påvirke hudens tidlige aldringstegn. Ann-Kristin lagde et hudprogram tilpasset meg og jeg kunne se tydelig forskjell på hvordan huden min var før og etter behandling. Og det er jo så GØY når man ser slike ting. En ting er sikkert, det er aldri for sent å få fin hud :)

Jeg legger opp en ny IG TV i morgen der jeg forklarer step-by step mine hudrutiner siden så mange av dere har spurt om det :)

Vår klar

AnnonseDet er ny sesong og jeg har nok en gang tatt turen innom mitt favoritt shopping senter Sandvika Storsenter for å plukke ut mine favoritter som finnes i butikkene. Jeg hadde to fantastiske dager på Sandvika Storsenter for et par uker siden der vi fotograferte BlogStyle kampanjen sammen med mine gode venninner Annabel og Tine Andrea. Jeg brukte også en hel dag rundt på senteret for å finne mine favoritter i de forskjellige butikkene og jeg kan love deg jeg at jeg ble klar for vår og sommer. Bildene vi tok til vårens utgave av Sandvika magasinet ser du her! ( link til Magasinet ) Det er ikke så rart jeg er vår klar

Deilige vårfarger hos Ganni

Våren er full av deilige nyheter og jeg har plukket ut mine favoritter fra butikker som Day Birger et Mikkelsen, Aphru, Nadine, Mark + Brandy, Ganni, Nye Sko, Den Fem Hjørner og Krogh Optikk m.m. Jeg skal love deg at en dag rundt omkring i butikkene har gjort ønskelisten for våren en del lengre enn den allerede var. Sneakers, trenchcoat, skinnplagg og boots og deilige farger ser du denne sesongen og fortsatt er alt lov når det kommer til stylingen, miks av materialer og prints er fortsatt gøy.


Hos Ganni finner jeg alltid massevis av ting jeg ønsker jeg hadde i skapet. Vesken er den perfekte partyvesken og joggeskoene går til absolutt alt.

Hele antrekket er fra Ganni Sandvika Storsenter

Hos Nadine fant jeg drømmesettet fra Baum und Pferdgarten. Settet er superfint å style med en blazer over, og om du ikke ønsker å vise magen kan du ha toppen over en skjorte. Noen som fikk vårfølelsen nå?

Hos Kiman Woman fører de masse kjente merkevarer. Fuskepelsen fra STAND er perfekt for sesongen vi er i nå og de lave bootsene fra Gestuz er de perfekte varskoene

Antrekket er funnet hos Mark + Brandy. Den perfekte jeansen fra FilippaK kombinert med en stripete oversized skjorte fra Toteme og beige Acne Studios boots og klassisk trenchcoat gjør dette til det perfekte hverdagsantrekket. Looken kan også styles med et par sneakers om du liker det bedre. Og trenchoaten har du i skapet sesong etter sesong.

Drømmesko fra Acne Studios hos Mark + Brandy


Min best bevarte hudhemmelighet.

Annonse

Jeg får spørsmålet hver eneste dag, hvorfor har du så fin hud? Sannheten er at det hele er mye enklere enn du kanskje tror.

Processed with VSCO with a9 preset

Jeg er oppvokst i solariumsgenerasjonen. På 80-tallet fikk alle det for seg at solarium, DET var status! Jeg husker vi leide solarium som ble plassert i stuen på et tidspunkt, der var det god plass. Vi hadde solarium hjemme, naboen hadde det i stuen, og andre hadde kun ansiktsol som skulle gjøre ansiktet “friskere” av D-vitaminer. Spør du meg er det rart at jeg ikke ser ut som en rosin i ansiktet! Jeg kan ikke huske å ha tatt spesielt godt vare på huden min i tenårene heller. Vi smørte oss faktisk med babyolje på fjellet i påsken for å bli brunest mulig, gjerne i kombinasjon med aluminiumsfolie lagd som en krage for å få mest mulig “tan” i ansiktet på kortest mulig tid.

Det var ikke før i slutten av 20-årene at jeg begynte å bry meg om huden min, og DA snudde det. En hud-analyse viste at jeg hadde tidlige aldringstegn og Dermalogica var de første skikkelige produktene jeg kjøpte meg. Jeg husker at jeg på den tiden syntes det var unødvendig dyrt og det tok meg tid til å venne meg til å bruke 5 minutter ekstra på badet. En ihugget Dermalogica behandler fikk meg til å fortsette og satte opp en hudpleierutine som passet lommeboken OG tiden min.

Jeg husker hun sa til meg, det viktigste du gjør for ansiktet ditt er rens! Vask huden din morgen og kveld og den din vil takke deg senere. En annen ting du må begynne med er å beskytte huden din mot solen. Så gjorde jeg det.

Og det er vel min best bevarte hudhemmelighet! Rens og solfaktor! Dermalogica har flere gode produkter for å beskytte huden mot skadelige UV-stråler, både for kropp og ansikt. Min favoritt er Dynamic Skin Recovery spf50, en fuktighetskrem med bredspektret SPF50 som motvirker og minimerer årsaker til hud aldring. Med andre ord, sommer som vinter; Jeg går aldri ut av døren uten å ha påført denne i ansiktet, på halsen og på brystet – og for å være ærlig jeg tror det er en av grunnene til at huden min er som den i dag er.

Processed with VSCO with a9 preset

På nåværende tidspunkt er jeg på Tenerife på en impulstur med datteren min, og Dermalogicas dagkremer med SPF er de eneste som får lov til å røre ansiktet mitt. OBS! skal du ha skikkelig solbeskyttelse, så gjelder samme regelen som med vanlige solkremer, smør jevnlig utover dagen.

Du finner Dynamic Skin Recovery spf50 her!

Et patentert polypeptid kombinerer glukosamine og soya for å stimulere kollagenproduksjonen og hvit te bekjemper frie radikaler. En patentert oleosome-innkapslingsteknologi gir effektiv UV-beskyttelse. Uten kunstig farge eller duft.

Dermalogica sin helt NYE Prisma Protect SPF30 er en multitasker akkurat som deg. Den avanserte formelen gjør mer enn å bare beskytte mot solstråler, den bruker faktisk strålene til sin fordel: Lysaktivert droneteknologi omdanner UV- lys til strålende glød i huden. Banebrytende antioksidant-teknologi hjelper til å beskytte huden mot frie radikaler og forurensning – i tillegg til at avanserte fuktighetsmagneter sørger for at huden holdes gjennomfuktet hele dagen. Resultatet er en myk, strålende og beskyttet hud! Kjøp den her!

februar hit-list trenchcoat

Jeg får mye spørsmål om hvordan jeg styler antrekkene mine og hvilke plagg som for meg er et musthave. Det kommer kanskje ikke som en overraskelse at det er ytterplagget. Noen kjøper sko, jeg kjøper jakker!


Ytterplagget jeg har aller mest av i skapet er helt klart trenchcoaten, jeg eier den i mange varianter og akkurat nå er denne på bildet et absolutt favoritt. Jeg var så heldig å finne den fra Old Céline’s kolleksjon på salg.

Trenchcoaten er det plagget du kan ta frem år etter år, sesong etter sesong. Ofte kan det lønne seg å planlegge sitt neste kjøp før sesongen starter. På den måten vet du hva du skal se etter når salget kommer i butikkene.

Det er noe med trenchcoaten som får en kvinne til å se ut som en boss. De klassiske statementplaggene er de jeg ofte går for. Og så lenge du faktisk tar vare på plaggene dine, så kan de last a lifetime, ikke bare en sesong.

luxury travel on a budget

Jeg og familien startet 2019 i Thailand. En etterlengtet ferie skal dette bli, jeg overrasket hele familien med denne reisen på julaften.

Jeg har postet denne artikkelen, men den var også en av de mest leste i 2017, så jeg poster den igjen.. Drømmer du om å reise med stil og bo i luksus, men ikke har de største budsjettene? Her kommer mine fem tips som gjør at reisebudsjettet varer litt lengre, helt enkelt luxury travel on a budget

Første ting først. Det raskeste måten å komme seg ut i verden er å fly. Jeg bruker som oftest søkemotoren momondo når jeg skal ut og reise, siden sammenligner priser og gjør at du sitter igjen med den billigste, raskeste flyreisen. Et must for oss på reise er å ikke bruke for lang tid på reisen, denne gangen har vi også booket flyturen med et charterselskap. Flere av de norske charterselskapene tilbyr nå direkteflyvninger til Phuket, reisen tar da 11 timer, sammenlignet med reiser vi sjekket på momondo som gjorde at det ville bli 2 mellomlandinger og opptil 23 timers reise.

Hvor skal du bo? Et lite tips fra meg er å google boutique hotel i landet du ønsker å reise. Boutique hoteller er hyggeligere enn større resorts og legger sin sjel i at du skal ha det bra på tur. De har også ofte ikke like mange regler som store kjeder og har muligheten til å gi bedre tilbud. Ta direkte kontakt med hotellene, og se hva slags tilbud de kan gi på opphold. Har du litt is i magen kan du bestille bosted en uke før du reiser, da skrur hotellene ned prisene for å få full dekning på hotellene.

Meld deg inn i hemmelige reiseklubber for å få ekstra gode tilbud. Secret escapes, sitter med tilbud på eksklusive hoteller med opptil 70% avslag, du kan finne godt bevarte hemmeligheter som du ikke alltid finner på vanlige sider. De tilbyr kun 4-og 5-stjerners hoteller

Reis utenom sesonger, det er større sjanse for at du kan gjøre noen skikkelige kupp

Er du lei av dårlig mat og turistfeller? Open er en smart tjeneste som lar deg å bestille bord på de beste restaurantene i verden. Når du bestiller gjennom Open samler du samtidig poeng, som du senere kan løse for en gratis middag. Sjekk den ut her!

Om du ikke skal reise charter, kan du forsøke å ikke booke reisen gjennom reiseselskapene. Setter du av noen timer foran dataen kan du spare MASSE penger

julens beste gaver

Annonse

Min jul med Dermalogica

Siden tidenes morgen er det en ting jeg alltid ønsker meg når julen kommer, litt luksus. Nå snakker jeg om den hverdagsluksusen jeg elsker mest av alt, hudpleie. Det er den luksusen jeg unner meg hver eneste morgen og kveld, luksusen av egentid og det å ta vare på seg selv. 

På vinteren fokuserer jeg aller mest på fukt og glød til huden, det er tross alt den tiden på året da huden trenger mest hjelp. Muligens et i siste liten julegavetips, men helt klart noe enhver vil ønske seg under treet

Jeg tror ikke på raske løsninger når det kommer til hud, produktene trenger tid til å få virke og det er ingen mirakelkurer som funker på 1-2-3, gode rutiner er allikevel det som gjør den store forskjellen. Den siste tiden har jeg tilført en del nye produkter til hudpleierutinen min for å få ekstra glød nå som det er kaldt ute og huden er gusten.

Rapid Revel Peel hadde jeg satt øverst på julegavelisten om jeg var deg! Det er den beste hjemmepeelen jeg har forsøkt, den gir umiddelbar glød, spenst og gir mindre linjer.

Phyto Replenish Oil er en super lett ansiktsolje som raskt absorberes for å styrke hudbarrieren. Du kan bruke den alene, men jeg elsker å blande den med min foundation for en glødende, frisk hud.

Jeg har tidligere skrevet om mitt favoritt serum over alle serumer som har gjort underverk for huden min, BioLumin-C les her!


video party makeup

annonse

Denne sesongen drar IsaDora til verdensrommet i julen! Gjør deg klar for en look spekket med glitter og glam, inspirert av den futuristiske galaksen. Metalliske gull, skimrende og glitrende produkter er det vi alle vil ha på årets julebord, eller til nyttårsfesten. Alt fra skimrende glossy øyenskygger, glitterliner og glitternegler- her er det bare å velge å vrake. Med andre ord, IsaDora sin Galaxy kolleksjon har akkurat det du trenger for den perfekte julelook. Sjekk video under for step-by-step.

I stedetfor å bruke glitter på hele øyelokket valgte jeg å gå for den mørkeste fargen som en liner og smudge for en kul look. Dette klarer du lett å gjøre hjemme.

FARGE INSPIRASJON
Futuristisk glam er nøkkelordet, og sølv, gull og skimrende metalliske farger med glitter er årets julelook kort fortalt. Produktene gir deg superglossy, skimrende, metalliske og glitrende effekter som du vil elske! IsaDora GALACTIC Holiday Make-up Collection 2018 består av alt du trenger denne festsesongen.

Produktene finnes i HM, Lindex, Cubus, Sparkjøp og Boots.

et viktig budskap

Jeg er et typisk siste minutt menneske, jeg kan faktisk ikke huske sist jeg hadde god tid på å handle julegavene. Og denne uken kommer til å gå til nettopp det, å handle julegaver. I dag er det mange som ikke har råd til å kjøpe julegaver og få en fin julefeiring. I dag kommer jeg med et viktig budskap.

Om du kikket innom TV2 på lørdag fikk du kanskje med deg at jeg satt i Juleaksjonen med PLAN sitt telefon panel. Det var så utrolig hyggelig å snakke med så mange av dere, men mest av alt så utrolig flott at så mange av dere ønsket å bli PLAN faddere. 

Jeg trenger å minne dere på at alle ikke har det bra i julen, og det er mange i Norge som ikke gleder seg til jul. Tar du et lite søk på Finn.no viser at det er mange familier som ikke har det de trenger til jul. Mange barnefamilier mangler økonomi til å ha gaver under trærne eller julemat til barna sine. I går tok vi en raid her hjemme og fant en del nesten ubrukte leker som skal pakkes inn og sendes en familie i dag. Jeg håper du vil gjøre det samme <3

London Calling

For noen uker siden var jeg i London for massevis av møter med min venninne Annabel.

Denne gangen ble det litt tid til både work & pleasure og istedenfor å tusle rundt hele dager i heels ble comboen sneakers og skjørt i kombinasjon med en rutete blazer.

Jeg elsker å leke meg med mønstermix og jeg syns at det ofte gir mer spennende styling enn om jeg går ton i ton. More is less finnes ikke i mitt vokabular.

Jeg fikk ikke handlet en eneste julegave selv om det var planen, så denne uken går til å handle julegaver siste liten, IGJEN!

Video: Beauty Rutiner

Annonse

Endelig er en ny vlog ute. Jeg skulle gjerne ha filmet mye mer, hver dag, men sannheten er at jeg syns det er litt flaut å gå rundt med et selfie kamera hele tiden. Uansett, så satt jeg plutselig med en hel del film materiale og tenkte det var gøy å se hvordan jeg har det når jeg er på fashion week. Kanskje jeg skal prøve å lage en ukentlig? Liker du det er det supert med en kommentar i youtube og subscribe gjerne også. Her kommer en video fra fashion week og mine beauty rutiner.

Helt siden jeg ble ambassadør for Dermalogica har dere spurt meg om jeg kan lage en beauty tutorial. Og endelig har jeg filmet mine hudpleierutiner, step by step slik jeg gjør det når jeg er ute på reise.

Det er noen brands som har vært med meg i lang tid, Dermalogica har jeg hatt i mine hudpleierutiner i snart 12 år. Jeg liker å teste andre produkter, men faller alltid tilbake til de. Det kan se ut som det blir et livslangt kjærlighetsforhold.

Husk at jeg har julekalender hver dag i hele desember på min instastory. Hver dag kl 10 kan du vinne et nytt produkt. Lykke til!

Translate »