februar hit-list trenchcoat

Jeg får mye spørsmål om hvordan jeg styler antrekkene mine og hvilke plagg som for meg er et musthave. Det kommer kanskje ikke som en overraskelse at det er ytterplagget. Noen kjøper sko, jeg kjøper jakker!


Ytterplagget jeg har aller mest av i skapet er helt klart trenchcoaten, jeg eier den i mange varianter og akkurat nå er denne på bildet et absolutt favoritt. Jeg var så heldig å finne den fra Old Céline’s kolleksjon på salg.

Trenchcoaten er det plagget du kan ta frem år etter år, sesong etter sesong. Ofte kan det lønne seg å planlegge sitt neste kjøp før sesongen starter. På den måten vet du hva du skal se etter når salget kommer i butikkene.

Det er noe med trenchcoaten som får en kvinne til å se ut som en boss. De klassiske statementplaggene er de jeg ofte går for. Og så lenge du faktisk tar vare på plaggene dine, så kan de last a lifetime, ikke bare en sesong.

luxury travel on a budget

Jeg og familien startet 2019 i Thailand. En etterlengtet ferie skal dette bli, jeg overrasket hele familien med denne reisen på julaften.

Jeg har postet denne artikkelen, men den var også en av de mest leste i 2017, så jeg poster den igjen.. Drømmer du om å reise med stil og bo i luksus, men ikke har de største budsjettene? Her kommer mine fem tips som gjør at reisebudsjettet varer litt lengre, helt enkelt luxury travel on a budget

Første ting først. Det raskeste måten å komme seg ut i verden er å fly. Jeg bruker som oftest søkemotoren momondo når jeg skal ut og reise, siden sammenligner priser og gjør at du sitter igjen med den billigste, raskeste flyreisen. Et must for oss på reise er å ikke bruke for lang tid på reisen, denne gangen har vi også booket flyturen med et charterselskap. Flere av de norske charterselskapene tilbyr nå direkteflyvninger til Phuket, reisen tar da 11 timer, sammenlignet med reiser vi sjekket på momondo som gjorde at det ville bli 2 mellomlandinger og opptil 23 timers reise.

Hvor skal du bo? Et lite tips fra meg er å google boutique hotel i landet du ønsker å reise. Boutique hoteller er hyggeligere enn større resorts og legger sin sjel i at du skal ha det bra på tur. De har også ofte ikke like mange regler som store kjeder og har muligheten til å gi bedre tilbud. Ta direkte kontakt med hotellene, og se hva slags tilbud de kan gi på opphold. Har du litt is i magen kan du bestille bosted en uke før du reiser, da skrur hotellene ned prisene for å få full dekning på hotellene.

Meld deg inn i hemmelige reiseklubber for å få ekstra gode tilbud. Secret escapes, sitter med tilbud på eksklusive hoteller med opptil 70% avslag, du kan finne godt bevarte hemmeligheter som du ikke alltid finner på vanlige sider. De tilbyr kun 4-og 5-stjerners hoteller

Reis utenom sesonger, det er større sjanse for at du kan gjøre noen skikkelige kupp

Er du lei av dårlig mat og turistfeller? Open er en smart tjeneste som lar deg å bestille bord på de beste restaurantene i verden. Når du bestiller gjennom Open samler du samtidig poeng, som du senere kan løse for en gratis middag. Sjekk den ut her!

Om du ikke skal reise charter, kan du forsøke å ikke booke reisen gjennom reiseselskapene. Setter du av noen timer foran dataen kan du spare MASSE penger

julens beste gaver

Annonse

Min jul med Dermalogica

Siden tidenes morgen er det en ting jeg alltid ønsker meg når julen kommer, litt luksus. Nå snakker jeg om den hverdagsluksusen jeg elsker mest av alt, hudpleie. Det er den luksusen jeg unner meg hver eneste morgen og kveld, luksusen av egentid og det å ta vare på seg selv. 

På vinteren fokuserer jeg aller mest på fukt og glød til huden, det er tross alt den tiden på året da huden trenger mest hjelp. Muligens et i siste liten julegavetips, men helt klart noe enhver vil ønske seg under treet

Jeg tror ikke på raske løsninger når det kommer til hud, produktene trenger tid til å få virke og det er ingen mirakelkurer som funker på 1-2-3, gode rutiner er allikevel det som gjør den store forskjellen. Den siste tiden har jeg tilført en del nye produkter til hudpleierutinen min for å få ekstra glød nå som det er kaldt ute og huden er gusten.

Rapid Revel Peel hadde jeg satt øverst på julegavelisten om jeg var deg! Det er den beste hjemmepeelen jeg har forsøkt, den gir umiddelbar glød, spenst og gir mindre linjer.

Phyto Replenish Oil er en super lett ansiktsolje som raskt absorberes for å styrke hudbarrieren. Du kan bruke den alene, men jeg elsker å blande den med min foundation for en glødende, frisk hud.

Jeg har tidligere skrevet om mitt favoritt serum over alle serumer som har gjort underverk for huden min, BioLumin-C les her!


video party makeup

annonse

Denne sesongen drar IsaDora til verdensrommet i julen! Gjør deg klar for en look spekket med glitter og glam, inspirert av den futuristiske galaksen. Metalliske gull, skimrende og glitrende produkter er det vi alle vil ha på årets julebord, eller til nyttårsfesten. Alt fra skimrende glossy øyenskygger, glitterliner og glitternegler- her er det bare å velge å vrake. Med andre ord, IsaDora sin Galaxy kolleksjon har akkurat det du trenger for den perfekte julelook. Sjekk video under for step-by-step.

I stedetfor å bruke glitter på hele øyelokket valgte jeg å gå for den mørkeste fargen som en liner og smudge for en kul look. Dette klarer du lett å gjøre hjemme.

FARGE INSPIRASJON
Futuristisk glam er nøkkelordet, og sølv, gull og skimrende metalliske farger med glitter er årets julelook kort fortalt. Produktene gir deg superglossy, skimrende, metalliske og glitrende effekter som du vil elske! IsaDora GALACTIC Holiday Make-up Collection 2018 består av alt du trenger denne festsesongen.

Produktene finnes i HM, Lindex, Cubus, Sparkjøp og Boots.

et viktig budskap

Jeg er et typisk siste minutt menneske, jeg kan faktisk ikke huske sist jeg hadde god tid på å handle julegavene. Og denne uken kommer til å gå til nettopp det, å handle julegaver. I dag er det mange som ikke har råd til å kjøpe julegaver og få en fin julefeiring. I dag kommer jeg med et viktig budskap.

Om du kikket innom TV2 på lørdag fikk du kanskje med deg at jeg satt i Juleaksjonen med PLAN sitt telefon panel. Det var så utrolig hyggelig å snakke med så mange av dere, men mest av alt så utrolig flott at så mange av dere ønsket å bli PLAN faddere. 

Jeg trenger å minne dere på at alle ikke har det bra i julen, og det er mange i Norge som ikke gleder seg til jul. Tar du et lite søk på Finn.no viser at det er mange familier som ikke har det de trenger til jul. Mange barnefamilier mangler økonomi til å ha gaver under trærne eller julemat til barna sine. I går tok vi en raid her hjemme og fant en del nesten ubrukte leker som skal pakkes inn og sendes en familie i dag. Jeg håper du vil gjøre det samme <3

London Calling

For noen uker siden var jeg i London for massevis av møter med min venninne Annabel.

Denne gangen ble det litt tid til både work & pleasure og istedenfor å tusle rundt hele dager i heels ble comboen sneakers og skjørt i kombinasjon med en rutete blazer.

Jeg elsker å leke meg med mønstermix og jeg syns at det ofte gir mer spennende styling enn om jeg går ton i ton. More is less finnes ikke i mitt vokabular.

Jeg fikk ikke handlet en eneste julegave selv om det var planen, så denne uken går til å handle julegaver siste liten, IGJEN!

Video: Beauty Rutiner

Annonse

Endelig er en ny vlog ute. Jeg skulle gjerne ha filmet mye mer, hver dag, men sannheten er at jeg syns det er litt flaut å gå rundt med et selfie kamera hele tiden. Uansett, så satt jeg plutselig med en hel del film materiale og tenkte det var gøy å se hvordan jeg har det når jeg er på fashion week. Kanskje jeg skal prøve å lage en ukentlig? Liker du det er det supert med en kommentar i youtube og subscribe gjerne også. Her kommer en video fra fashion week og mine beauty rutiner.

Helt siden jeg ble ambassadør for Dermalogica har dere spurt meg om jeg kan lage en beauty tutorial. Og endelig har jeg filmet mine hudpleierutiner, step by step slik jeg gjør det når jeg er ute på reise.

Det er noen brands som har vært med meg i lang tid, Dermalogica har jeg hatt i mine hudpleierutiner i snart 12 år. Jeg liker å teste andre produkter, men faller alltid tilbake til de. Det kan se ut som det blir et livslangt kjærlighetsforhold.

Husk at jeg har julekalender hver dag i hele desember på min instastory. Hver dag kl 10 kan du vinne et nytt produkt. Lykke til!

Fredags gossip

Takk for alle fine mails jeg har fått etter dagbok innlegget. Jeg setter så pris på at dere ønsker at jeg skal fortsette her inne, og jeg skal VIRKELIG gi alt, jeg kjenner meg faktisk litt mer inspirert til å lage saker.

En av tingene som gjør at hverdagen ikke går heeelt rundt om dagen er Janka og Martes Podcast. Det tar mye tid å lage podcast, men herrejemeni så gøy vi har det. Denne uken var jeg og Marte på besøk hos The Oprah of Podcasts Morten Hegseth i VG TV og resultatet ser du over. Enjoy noen pinlige øyeblikk!

festfine plagg

Inneholder adlinks

Det er ingen annen sesong som skriker like mye etter oppmerksomhet som julebord sesongen. Høytiden er nemlig den eneste som drar på når det både kommer til glitter, strass og jaquard. Nå er absolutt alt lov og jeg har samlet mine 10 favoritter kjoler til festlighetene i ukene som kommer.

Den rosa kjolen er forresten designet av Thora og Jeanette, to danske venninner. Jeg har sjelden fått så mange spørsmål om hvor en kjole jeg har hatt på meg kommer fra noensinne, linken ligger i karusellen under. 

Den nedgravde dagboken

Det var dette det hele startet med, den konstante følelsen av å ville sette ord på papir. Det startet allerede på skolen, så fort jeg hadde orden på ordene, begynte jeg å skrive dagbøker. Allerede den gangen husker jeg at jeg ønsket at folk skulle ville lese det jeg skrev. Jeg hadde sett historien om Helen Keller, som skrev dagbøker og gravde de ned for at hun skulle fortelle sin historie.

I en hage på Jevnaker ligger min historie. Dagbok etter dagbok er gravd ned, alle hemmeligheter, forelskelser, spiseforstyrrelser. Alt er der fortsatt i den hagen. Noe av meg tenker at det bør graves opp, men romantikeren i meg tenker at noen andre skal få finne det og når tiden er inne, bli publisert.

Jeg har lenge hatt skrivesperre. Eller jeg vet ikke om jeg kan skylde på skrivesperre, tidsklemme er kanskje et enda mer riktig ord. Jeg har ikke nok tid til å sette meg ned, og formidle det jeg ønsker. Jeg har faktisk i lengre stund tenkt at jeg burde legge ned bloggen, nettsiden polliani.com, men da ville jeg jo også legge ned drømmen om å formidle.

Jeg føler at jeg bor i en koffert, alltid på reise, alltid med mobiltelefonen i hånden, alltid på vei et sted. Og med den i hånden får jeg vel kanskje bare sette meg ned å skrive akkurat når jeg føler for det, isteden for at alt skal være så forbanna perfekt her inne.

For det er den tilbakemeldingen jeg har fått fra dere som har fulgt meg lenge, at pennen min er borte fra bloggen. Det er den jeg vil forsøke å ta tilbake. Jeg kan ikke love at “pennen” er tilbake for godt, men jeg kan love at jeg skal gi et ihuga forsøk igjen. 

PS! jeg leter fortsatt etter fine folk til å skrive saker til “magasinet” her inne i mitt univers

Takk for at dere som er her fortsatt følger meg og min hverdag.

Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 08/27/2018 --> tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->