Uansett hvor du beveger deg på instagram eller pinterest, kryr det av ulike mattrender. Alt fra regnbuekaker fylt med m&ms til mermaid toasts og cloud eggs. Det finnes virkelig ingen grenser for kreativitet og påfunn når det kommer til matveien lenger. Heldigvis finnes det mattrender som også gjør kroppen godt. Sjekk ut våre favoritter!

Avocadofeber

Avokado, avokado, avokado. Hele verden har hatt avokadofeber og det er kanskje ikke så rart for det eeeer jo så digg! Rik på B, E og K-vitaminer, og inneholder masse kalium. Sjekk ut denne nydelige oppskriften med avokado her.

https://www.instagram.com/p/BZrK6Nojbxy/?taken-by=vibrantandpure

Zoodles

Zoodles a pinch of yum polliani

Glutenallergi har nesten føltes ut som en trend i år, men med det har det dukket opp mange deilige matretter, som også gjør kroppen godt. Zoodles, som betyr zuchini noodles har fått mye plass i sosiale medier, og vi slengte oss på trenden tidligere i år. Sjekk ut vår superdigge men enkle zoodles rett her.

 

bowls

Bare i løpet av det siste året har søket “veggies” på pinterest skutt i været med 336% økning(Industryleadermagazine). Grønnsaker og frukt er mer trendy en noensinne, og her spesielt dandert i skåler. “Bowls” konseptet har blitt så populært at både foodtrucker, restauranter og drøssevis med smoothiebarer har slengt seg på konseptet. Det sies at man spiser med øynene, og det passer jo bra når det er en skål dandert med sunne godsaker.

Bad, bad, bad, bad bowl. You make me feel so good.

A post shared by Sweetfin (@sweetfin) on

https://www.instagram.com/p/BbtXsGwnGA-/?tagged=acaibowl

Food in a jar

https://www.instagram.com/p/BbtKmJinihx/?tagged=jarfood

Zero-waste trenden har introdusert mange bra tips til hvordan man kan redusere avfallet sitt. Disse glassene bevarer ikke bare salaten fresh hele dagen og er waste-free, men den får lunsjen til å se utrolig fristende ut. Fermentering i glass av leftover-mat kommer nok også til å vokse seg enda større neste år. Tommel opp!

Headerphoto hentet fra

Translate »
Read previous post:
norsk designer får skryt i Vogue

Den rykende ferske desemberutgaven av British Vogue har nådd butikkhyllene, og forsiden prydes av den ghanisk-britiske modellen Adwoa Aboah. Vogues helt...

Close