Det er på dager som disse jeg ELSKER jobben min. Det er snart 7 år siden jeg valgte å slutte i jobben min i TV for å satse på hobbyen min. Ikke ante jeg da hvor fantastisk dette skulle bli. Jeg er skikkelig takknemlig hver eneste dag. Men, det er ikke lett å holde tungen rett i munnen om dagen. 

Når det er mye som skjer som nå, er det vanskelig å holde fokus på det jeg egentlig driver med. Det er lett å la seg bli distrahert av omgivelser, og mailer som handler om andre prosjekter. Men, fy søren så gøy det er. Jeg startet mandagen med shoot på et prosjekt jeg gleder meg til å dele med dere alle sammen. I et par dager fremover så har jeg massevis av møter, før turen går over dammen til London igjen på torsdag. Er det rart det er vanskelig å holde fokus?

Liker du brillene på bildet? Sjekk ut sesongens brilletrender her!

Men, det er noen apper som gjør at arbeidsflyten min faktisk er bedre og som gjør at jeg husker alt jeg skal gjøre til enhver tid. Mine beste tips finner du under.

Go Digital / Det å få en bra arbeidsflyt avhenger av mange ting. Det kan være at det å gå digitalt kan hjelpe deg, jeg har ikke sjans til å holde orden på papir og har flyttet alt digitalt. Et godt tips er å bruke en online planlegger, en online tasklist, og ha en online kalender som jeg kan synkronisere med mobil og med agenter. Få regninger tilsendt på mail eller lag efakturaavtaler som sendes rett til din nettbanken. Du kan også finne programmer for å ta notater eller lagre bilder . Sørg også for å sikkerhetskopiere alt arbeidet du gjør, ha en ekstra harddisk som backup om noe skulle kræsje.  En digital endring kan være det du trenger for å bli mer organisert!

Les også 3 apper som forandrer alt her

Lag lister / Jeg har gullfisk-hukommelse og glemmer alt om jeg ikke skriver det ned. Jeg skriver en helt del digitalt, men har også en egen kalender for blogg som henger på veggen hjemme. Vi har også en familiekalender så vi vet når den enkelte skal ut og reise ( nå minte jeg meg selv på å oppdatere denne ) Lister kan også være fantastisk for å planlegge måltider og handling av mat i butikker eller for å huske langsiktige mål. Vil du gå ned i vekt? Skriv en påminnelse på kjøleskapsdøren, det kan være du tenker deg om 2 ganger før du spiser sjokoladen som ligger der.  

Sjekk også ut Evernote, en fantastisk app til å lage digitale lister

Planlegg / Pleier du å planlegge uken din i forveien?  Med en oversikt over oppgaver og avtaler du har i løpet av uken før den starter vil du være forberedt. Husk å føre det inn i en digital kalender og sett påminnelse på telefonen. Jeg setter alltid alarm inn kvelden i forveien slik at det ikke dukker opp overraskelser midt i stell av barn eller i frokosten med familien. Da vet jeg kvelden i forveien om det er noe jeg må pakke, gjøre klart. 

Translate »
Read previous post:
kampen om kroppen

Alt er lov i 2018 og aldri før har "body-positivitet" blitt omfavnet som i dag. I dag finnes det kroppsaktivister...

Close