Annonse

Det er kun få uker igjen til julaften, og det samme spørsmålet stilles hvert eneste år. Hva slags julegaver skal jeg kjøpe i år? En ting er sikkert, gaver som varer er de aller beste julegavene. I samarbeid med Iittala tipser jeg om fine gaver som kan brukes om og om igjen. Ps! Lengre ned i innlegget kan du vinne en fin julegave fra Iittala.

Jeg skjønner i skrivende stund at jeg har blitt voksen, men fortsatt så er det kanskje de harde pakkene som er gjevest. Jeg har innsett med årets julegaveliste at jeg ønsker meg slike ting jeg husker at min mor engang gjorde. Ting til huset, som finere fat, glass og bestikk. Spør du meg er dette den perfekte gave til den som har egen bolig. Jeg husker med varmt hjerte en bestemor som alltid ga meg det samme til jul, år etter år. Med Iittala sine produkter får du gaver som varer og som den du er glad i kan samle på. 

Kjøp en 2 pakning med Iittala Essence cocktailglass, en stilren glass-serie med rene linjer. Cocktail-glasset er et lekkert glass som har flere bruksområder enn bare sprudlende drikke. Glasset kan brukes til lekre forretter, desserter, yoghurt til julefrokosten, desserter eller julens snacks. Eller hva med en liten plante i glasset? Jeg syns alltid det er gøy å få ting jeg kan ønske meg mer av. To glass i julegave, to glass til bursdag?Glassene kommer i 2 pakning og koster 319,- Du kan kjøpe Iittala Essence coctailglass her!

PS! Du kan nå vinne 6 Iittala Essence coctailglass til deg og en venn. Gå inn på min instagram for å delta her

Jeg har forelsket meg helt i Aalto vaser og skåler, som har utallige bruksområder. Du kan servere alt fra snacks til desserter, eller plante en fin juleblomst i den. Både vasene og skålene kommer i flere farger sjekk ut hele kolleksjonen her!

Nappula lysestake er den perfekte julegaven som vil pynte opp julebordet. Serien kommer også i flere farger, størrelser og varianter, men denne i blankpolert stål passer ekstra godt til et pyntet bord. Disse bruker vi som adventsstaker på bordet her hjemme i år. Du finner de her!

 

“Å mamma”, sa sønnen min når vi fikk disse koppene hjem, “de er så fine”. Og det er de virkelig, kruset er lagd i anledning 10 års jubileet de årene Taika har vært i produksjon. Det kommer i en lekker gavepakning og gjør seg på ethvert frokostbord. Du finner de her!

Les også: 5 tips til borddekkingen

 

Translate »
Read previous post:
min drømmeleilighet

å herrejemeni jeg har funnet drømmeleiligheten min!

Close