Det har blitt skikkelig sommer, og lyset skinner inn i boligen nesten hele døgnet rundt. I dagslyset ser leiligheten plutselig noe grå og kjedelig ut, med ton-i-ton putene vi kjøpte i fjor høst og det mørke sengetøyet vi forelsket oss i så mye sist sesong. Det er på tide å friske opp litt! Vi har lokalisert de fineste budsjettfunnene som garantert vil gjøre boligen din sommerklar.

Det er noe med at sennepsgult og knæsje farger blør litt i øynene så fort vinteren kommer igjen. Derfor kan det være lurt å investere i interiørdetaljer som du lett kan pakke vekk eller trekke om når mørketiden kommer smygende. Puter, tepper, vaser, skåler, sengetøy og oppbevaringsbokser er perfekte elementer til å spreke opp boligen med, men som du igjen lett kan rydde vekk når du føler deg ferdig med den svale sommerstilen. Det er ikke nødvendig å male om vegger og investere i en ny dyr sofa for å skape en følelse av sommer i boligen. Med bare noen få endringer og budsjett-skatter kan du skape en helt ny stemning i hjemmet.

I BOLIGEN

-Det aller enkleste trikset for å skape liv og sommerstemning i hjemmet er rett og slett det å gå til innkjøp av planter og blomster. Oliventrær trives like godt inne som ute, og gir en moderne og sydlandsk stemning begge steder. Trenger du et hint av farge i et mørkt hjørne, på soverommet eller skrivebordet er for eksempel ranunkler superdekorative. Gå bananas på buntetorget, del opp buketter, snitt i forskjellige lengder og plasser de rundt i dine favorittvaser. 

-Bytt ut vinterens puter med noen putetrekk i maritime toner og heng opp en lys poster på en ellers kjedelig vegg.

-La sommeren treffe soverommet og unn deg et nytt sengetøy i krepp eller lin. Ta frem sommerdynen og skift til det svalere sengetøyet. Vi fant et kupp på KID til 899, og på H&M Home har de tatt inn linsengetøy til 699,- i lyse farger.

-Bytt ut oppbevaringsbokser med kurver for en mer bohemsk og strandlig følelse. Granit har et enormt utvalg av stråkurver i alle størrelser til en rimelig penge.

-Skaff deg en ny coffetablebok, eventuelt omrokker på de du allerede eier for å skape litt variasjon.

//Ellos putetrekk i hellin 499,-// KID krepp sengetøy 899,-//kurv Granit 199,-// Poster 899, Ellos//Skål Bloomingville 429// Kaffekopper i glass 249, Bloomingville//

UTEPLASSEN/BALKONGEN

//H&M HOME 69,90,- per glass og 89,90,- skål i porselen// Putetrekk Kremmerhuset 99,-// Lyslenke Søstrene Grene 188,-// Bambusstol, Ellos, 1599,-// Assymetriske vaser fra H&M HOME, 149,-//

-Trekk om putene du har blitt lei av med et sommerlig putetrekk. Vårt beste budsjettfunn er “Bali putetrekk” i 100% bomull fra Kremmerhuset. Gå for maritime blåtoner, eller en sprek gulfarge.

-Heng opp en lyslenke fra Søstrene Grene for å skape skikkelig stemning om kvelden.

-Bytt ut de kalde og mørke metallstolene med en deilig bambus-stol, og fyll den med myke puter og pledd. Skap den perfekte plassen til å lese en bok om sommeren!

-Pynt bordet med lyseblå vinglass og tåkegrønne skåler for å skape en følelse av nærhet til hav og strand.

-Gå for to assymetriske vaser for en mer dynamisk look, og fyll de med olivengrener eller strå. Keep it simple.

Headerphoto: Ellos

LagreLagre

LagreLagreLagreLagreLagreLagre

Translate »
Read previous post:
Get the look

Sjekk ut dette Ganni-inspirerte vårantrekket, kombinert av både luksus og budsjett-funn

Close