København er virkelig min favorittby. Denne gangen er jeg her utenom fashion weeks, fortsatt på jobb – men jeg har klart å lure meg til litt alenetid mens jeg er her. I går etter shoot dro jeg på hotellrommet, bestilte meg roomserice, middag og litt vin og nøt litt alenetid. 

I dag våknet jeg opp fresh, uthvilt og klar for ny spennende dag. Dette skal jeg gjøre mer av. Det ble jo nesten en liten husmorferie av dette jo.

Skal du til København kan jeg anbefale Nobis Hotel som ligger midt i sentrum. Jeg har sovet som en prinsesse!

Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 08/27/2018 --> tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->
Read previous post:
Glow

Annonse Det spørsmålet jeg får aller mest både her og på instagram er hvordan jeg har så glowy hud. I...

Close