Har du noen gang drømt om interiøret til Gucci når du har besøkt butikkene deres? En ting er sikkert, det har jeg! Det er på tide å juble om du liker det maksimalistiske interiøret, Gucci kommer med interiør!

Alle mønstrene er inspirert av de tidligere kolleksjonene Alessandro Michelle har designet for Gucci og kommer rett fra catwalken og inneholder porselen produsert av det florentinske selskapet Richard Ginoro, duftlys laget av Michele, alt i sterke farger og mønstre, stoler i crazye farger og gjenkjennende Gucci-motiver og tapeter i materialer som silke, vinyl og papir. 

Vi du ha et Gucci hjem må du ut med svimlende 10000 kr for en pute. Argh så dyrt! Også må jeg innrømme at jeg liker printet bedre på klærne deres, det kan lett bli en gypsy-look med full Gucci look i en leilighet på Lille Tøyen.

Kolleksjonen finnes allerede utvalgte Gucci butikker og på nett.

 

Translate »
Read previous post:
Enten legger du deg inn selv, eller så kommer vi til å tvangsinnlegge deg.

Jeg var 18 år gammel, anorektisk og så tynn at kneskålene var det som syntes om jeg hadde på meg...

Close