Ny uke og mye spennende har skjedd. I moteverden skaper en Louis Vuitton kampanje mye skuffelse, og grunnleggeren av Givenchy er død. En kunstinstallasjon er kåret til den mest instagramvennlige utstillingen noensinne. Her er hendelsene som har fått oss til å prate denne måneden.

Versace slutter med pels. Luksusmerket Versace har nå offisielt annonsert at de slutter med pels. I løpet av det siste halvåret har også store motehus som Gucci, Tom Ford og Michael Kors sagt seg fur-free. “Fur? Im out of that. I don’t want to kill animals to make fashion. It doesn’t feel right.”, sier Donatella i et intervju med Luke Leitch for The Economist‘s 1843 magazine for noen dager siden. Vi spår en økende trend som enda flere motehus vil henge seg på i løpet av det kommende året.

Foto: Versace

Den mest instagramvennlige kunstinstallasjonen. Ever. Denne uken åpnet Yayoi Kusamas ‘Infinity Mirror’ exhibition på Kunstgalleriet i Toronto, Canada. Ved bruk av speil og materialer klarer kunstneren å skape en helt unik opplevelse for publikum.

Emma Stones uinspirerende Louis Vuitton kampanje. Hva skjedde her? Emma Stone er offisielt Louis Vuittons nye ansikt og ambassadør, og forventingene til dette samarbeidet har vært store i forkant. Resultatet derimot, holder ikke helt mål. Bildene har ingenting nytt ved seg, og Emma poserer ganske dødt og uinspirerende i en ørken. På Thefashionspots forumside myldrer det med kommentarer av typen; “Coach + Calvin Klein = Louis Vuitton. Seriously though, this is so uninspiring it puts me to sleep”. Spirit of Travel 18′ kampanjen mangler ganske enkelt spirit, og Stone klarer ikke helt å leve opp til all hypen som oppstod i forkant.

Foto: Louis Vuitton

Acne studios til salgs? Ryktene sier at det svenske merket har vært i dialog med den amerikanske storbanken Goldman Sachs for å finne kjøper. Verken Acne eller Goldman Sachs har kommentert ryktene, så det er godt mulig ryktene kun er rykter.

Nrk’s nye storsatsing Heimebane ble raskt Norges nye snakkis. Ihvertfall Ane Dahl Torps tilgjorte trønderdialekt. Noen som har fått med seg de første episodene? Til tross for gode tilbakemeldinger og anmeldelser, har twitter florert med negative kommentarer om Torps dialekt. Serien oppleves derimot som et friskt TV-tilskudd, og skuespillerene gjør ellers en imponerende jobb. Ny episode i dag!

FWSS med flott resirkuleringsintiativ. Les om mer om dette og se bildene her.

Beyonce annonserer verdensturné. Med mannen Jay-Z som hun valgte å holde sammen med til tross for utroskap. De tar dessverre ikke turen til Norge denne gangen, men de kommer til Stockholm og København.

Hva har dere snakket om denne uken?

 

Translate »
Read previous post:
Det perfekte hverdagsantrekket

Selv om jeg elsker å dresse meg opp til fashion weeks og festligheter er det aller mest hverdager også for...

Close