Annonse

© Szymon Broska / thestylestalker

Jeg er sinnsykt mye på reisefot, noe jobben min krever i perioder, og jeg er derfor veldig opptatt av at jeg bor bra også borte. Jeg har en regel, og det er at jeg ikke skal bo noe dårligere enn det jeg gjør hjemme. Under Paris Fashion Week denne sesongen flyttet jeg inn i en fantastisk leilighet med både Tine Andrea, Darja og Annabel, for booking.com leier nå også ut leiligheter. 

Jeg eeeelsker å bo på hotell og alt det har å by på. Det er ikke mye som slår hotellfrokost, morgenkåper, service, treningsrom og den lille ekstraservicen. MEN, når det er sagt jeg har bodd altfor mye på trange hotellrom med altfor mye kofferter de siste årene. Derfor var det fantastisk å flytte inn i denne fantastiske leiligheten i St.Germain. 

Leiligheten eies av en fransk kunstner noe leiligheten bærer preg av med fantastiske skulpturer,kunst, malerier og smarte løsninger som oppbevaring. Leiligheten har 2 bad, stue, kjøkken,  3 soverom, og en fantastisk liten privat hage- jeg drømmer helt klart om samme leilighet når det blir mildere i været, så jeg kan sitte i hagen og ta et glass vin mellom alle moteshowene. Leiligheten finner du her!

Leiligheten var perfekt for vårt formål, og det var utrolig deilig med den ekstra plassen vi savner når vi bor på hotell – DETTE er den perfekte løsningen om du reiser flere venner på tur eller med barn. Jeg kjenner at jeg iallefall skal booke leilighet neste gang vi skal på storbyferie med familien – rett og slett for den ekstra plassen ungene gjerne trenger for å utfolde seg. Jeg har kjent på det å reise med barn og minstejenta skal sove før eldstemann og resten av oss sitter musestille på hotellrommet. He-he, er det flere som kjenner seg igjen? Problemet er løst med en leilighet som dette, og det beste alle har et rom hver. Dette var uten tvil en av de beste oppholdene under fashion weeks.

Det er like enkelt å booke leilighet som hotell hos booking.com, en hyggelig vertinne møtte oss når vi sjekket inn, og viste oss alt vi trengte å vite om leiligheten. Ved å trykke herdenne linken får du en rabatt på din neste reise, enten om det er hotell eller leilighet på booking.com.

Translate »
Read previous post:
Med en limpistol og litt tålmodighet kan man komme langt! 

Bli med hjem til upcycling-dronninga Nazanin Puresmaili

Close