Herregud jeg har jo helt glemt å oppdatere dere på sist ukes ( eller var det uken før?) største begivenhet!! Under Costume Awards fikk nemlig jeg og “jentene” en overraskende pris for Årets Initiativ. Dette var innmari overraskene og sykt stas på en og samme tid. 

Prisen alle vi jentene vant er et initiativ som er med på å styrke den norske motebransjen. Det er sykt moro!

Costume.no skriver følgende på begrunnelsen
Influencerne Celine Aagaard, Janka Polliani, Darja Barannik, Tine Andrea Storløs og Annabel Rosendahl har alle bidratt til at flere øyne er rettet mot den norske motescenen. Alle fem har sin helt egne individuelle stil. Takket være deres gode arbeidsmoral og samhold har de norske jentene blitt favorittmotivene til gatemotefotografene rundt i hele verden, og satt norsk gatemotestil på kartet. På mange måter er de blitt ansikt utad for Norge som motebransje, noe vi er utrolig stole av.

Herregud for en ære! Dette var uventet og overraskende pris å motta for oss alle, men veldig hyggelig at vårt samhold og felles interesse for mote har fått oppmerksomhet både nasjonalt og internasjonalt. Jeg kan ikke si noe annet enn at jeg er stolt av denne gjengen.

Jeg var dresset opp i en fantastisk lånt kjole fra Mulberry, det er alltid gøy å dra på litt ekstra på Costume Awards. Og jeg ble stylet av Gevir før awardsen, en skikkelig stjernebehandling var akkurat det jeg trengte etter å ha vært syk under hele Stockholm Fashion Week.

Bilder Hanne Erøy for Costume.no

Translate »
Read previous post:
Vivienne Westwood arrangerer fest
Vivienne Westwood arrangerer fest

Legendariske Vivienne Westwood inviterte til fest. En fest som ble så spinnvill, at hun bestemte seg for å gjenskape og...

Close