hjemmekontor

Etter at jeg valgte å slutte i jobben min i TV for over seks år siden for å satse på det jeg elsker aller mest, har jeg hatt hjemmekontor. Det har vært utfordrende og deilig på samme tid. Så for å bli mer strukturert og kjenne på det å slippe å jobbe til alle døgnets tider, fant jeg ut at jeg måtte flytte ut av hjemmekontoret.

I høst flyttet jeg inn på kontor med Annabel, Tine Andrea og Elen og jeg angrer ikke et sekund. Jeg gleder meg skikkelig til å komme på kontoret hver dag. Det kjennes som om at jeg har kollegaer på skikkelig. Joda, vi hadde til og med et lite julebord før jul, og fredagspils har vi også klart å klemme inn etter jul.

hjemmekontor

Nå de siste dagene etter FW har jeg hatt hjemmekontor for første gang på årevis, jeg klarte å glemme macen hjemme, så på vei til kontoret som ligger på andre kanten av byen fant jeg ut at jeg tok en hjemmedag. Og den hjemmedagen kjennes så godt når jeg ikke gjør det hver eneste dag. Og nå har jeg så mye spennende prosjekter at jeg nesten sprekker. Men, firsts things first. As we speak pakker jeg til en reise til Paris neste uke, jeg tar dere med i kofferten og gleder meg til dager med bar asfalt og litt varmere luft

Translate »
Read previous post:
joggeskoene alle vil ha
joggeskoene alle vil ha

De er elsket og hatet og er joggeskoene alle it jenter og gutter vil ha akkurat

Close