Annonse

Det er ikke mange steder jeg reiser uten mine favoritt produkter i sminkepungen. Det skal være enkelt, se profesjonelt og naturlig ut på huden. Også eeeeelsker jeg produkter som jeg kan bruke til flere enn en ting. Her er mine høstfavoritter fra IsaDora. For meg handler høst favorittene mine om produkter som gir meg det lille ekstra når huden er gusten. 

Jeg liker ikke denne mellomfasen når det kommer til huden min. Høsten er den perioden hvor jeg ikke er blek eller brun bare gusten og alle feil synes . Da er det fint med produkter som gir meg glow og jevner ut huden min.

Blush Stick’n Brush er et av favorittproduktene mine fra IsaDora. Hvorfor? Den kremete konsistensen gjør at den er enkel å påføre, den har en børste i den ene enden og blush i den andre og gjør jobben enklere om du ikke liker å bruke hendene. 

PS! Mitt aller beste tips på høsten er å bruke denne i kinnene for en fresh look, men denne bruker jeg også litt av på øyelokkene, OG på leppene. Jeg syns hele sminkelooken henger mer sammen på den måten. Favoritt fargen min er Rocky Rose, men det finnes utallige farger. Sjekk det ut her!

Det er viktig å holde tungen rett i munnen for å presentere det neste favorittoproduktet mitt. Light up Brightening Cusion Concealer er rett og slett hva teksten sier en concealer som lysner huden rundet øynene eller over øynene eller der du trenger å dekke ujevn hud. Jeg vet ikke med deg, men huden min rundt øynene trenger alltid litt ekstra hjelp når høsten er her. Jeg blir fort mer blålig og vil dekke rundt øynene uten at det klumper seg. Denne er ikke noe annet enn FANTASTISK!

Sjekk ut alle fargene her! Jeg har i to forskjellige farger, en til under øynene som er litt lysere og en mørkere en for å jevne ut hudfargen min. Det trengs! Du finner den her!

Active All Day Wear Make-Up er jeg blitt helt avhengig av etter at jeg for første gang prøvde den i sommer. Jeg er litt lat når det kommer til sminke, jeg liker at når jeg først sminker meg at makeup sitter hele dagen, til alle dagens gjøremål. Enten om det er til hverdags, til en photoshoot eller om jeg skal i et møte og vil se fresh ut. Denne foundationen sitter, og den sitter godt, UTEN å se unaturlig og kladdete ut.  Jeg liker her også og ha to f

Du finner den her!

Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 08/27/2018 --> tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->